Video: Näin MeeGon visioidaan toimivan eri laitteilla

Siruvalmistaja Intel on helpottanut MeeGo-alustaa odottavien elämää julkaisemalla konkreettisia tietoja järjestelmän ominaisuuksista Intel Developer Forum -tapahtumassa Beijingissä. Yhtiö esitteli alustasta muutamia varhaisia kuvakaappauksia ja kertoi muun muassa sen, että MeeGon kännykkäversio tukee sosiaalisia palveluita ja sisältää Mozilla-pohjaisen selaimen.

Tällä kertaa Intel on julkaissut kaksi videota, joiden tarkoituksena on demonstroida MeeGon mahdollisuuksia eri laitteissa. Uutuusalusta tulee suuntaamaan minikannettavien ja kännyköiden lisäksi moniin muihin laitteisiin kuten televisioihin ja kauppakeskusten infonäyttöihin. Juttumme lopussa Intel tekee pikakierroksen MeeGon ominaisuuksiin useilla eri päätteillä.

Toisessa videossa sirujätti keskittyy kokonaan MeeGon kannettaville suunnattuun versioon, joka muistuttaa ulkoisesti vielä erittäin paljon tuoreinta Moblin 2.1 -alustaa. Se tulee sisältämään Chrome-verkkoselaimen ja tuen muun muassa eletoiminnoille ja sosiaalisille palveluille.

1 kommentti

  1. Melkoinen komediashow kyllä nämä videot. Tuolla kameramiehellä on zoomi liian herkässä eikä kamera erota laitteiden ruuduilta juuri mitään.

    Hohhoijjakkaa… 🙂 No, mukava nähdä MeeGo josta on nähnyt kuvankaappauksia liikkuvana kuvana. Olisivat tuota puhelimen MeeGoa voineet näyttää kylläkin enemmän.

Kommentointi on suljettu!