Opera Mini kohosi App Store -hitiksi, Skyfire harkitsee selaimensa iPhone-versiota

Norjalaisyhtiö Operan verkkoselain on herättänyt huomattavaa kiinnostusta iPhone-käyttäjien keskuudessa. Se on noussut latauslistojen kärkeen muun muassa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Kanadassa ja Suomessa. On kuitenkin hyvä muistaa, että vasta aika näyttää kuinka moni kokeilijoista ottaa norjalaisselaimen pidempiaikaiseen käyttöön.

Opera Minin rantautuminen App Storeen on otettu hyvillä mielin vastaan myös Skyfiren suunnalla, joka on Operan ohella eräs tunnetuimmista mobiiliselaimien kehittäjistä. Toimitusjohtaja Jeff Glueck onnittelee vuolaasti norjalaisyhtiötä Skyfiren virallisessa blogissa. Glueck kertoo yhtiön olevan hyvillään Applen päätöksestä päästää Opera Mini App Store -ohjelmistokauppaan, sillä se avaa täysin uusia uria mobiiliselainmarkkinoille.

Skyfire aikoo vastedes seurata iPhone-markkinoita tiukasti. Tässä vaiheessa ohjelmistotalo ei halua julkaista mitään varmaa, mutta antaa ymmärtää, että jotain on lähitulevaisuudessa odotettavissa. Skyfire on nykyiseltään saatavilla Windows Mobile– ja Symbian S60 -pohjaisiin puhelimiin.

Katso MobiiliBlogin videoesittely Opera Minin iPhone-versiosta täältä.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Jep, ei se vaan ollu se ruoho vihreämpää siellä aidan toisella puolella vaikka valtava ennakkohype tätä lupailikin

Kommentointi on suljettu!