Nokia Ovi Store -kaupan tuoreet tilastot: 1,6 miljoonaa latausta päivässä

Matkapuhelinvalmistaja Nokian Ovi Store hivuttautuu hiljalleen kohti kahta miljoonaa päivittäistä latausta. Vielä helmikuussa ohjelmistokaupasta tehtiin päivässä miljoona latausta, mutta Nokian leivissä työskentelevän Bill Perryn tuoreet tilastot kertovat luvun nousseen jo 1,6 miljoonaan.

Ovi Storen menestyneimpien julkaisijoiden joukkoon kuuluu mobiilipelejä kehittävä Digital Chocolate. Peliyhtiön nimikkeitä on ladattu Nokian kauppapaikasta jo yli 4,5 miljoonaa kertaa. Julkaisijoita on mukana Ovi Storessa kaikkiaan 80 eri maasta.

Ovi Storeen pääsee käsiksi yli 100 eri kännykällä, joista reilut 60 on Symbian-pohjaisia. Eniten palvelua käytetään kosketusnäyttöpuhelimilla, mutta myös E66, E71 ja E72 ovat tilastoissa korkealla. Hyvin kauppa on otettu vastaan myös N900-käyttäjien keskuudessa, sillä Maemo-puhelin on noussut muutamissa palvelua eniten käytettävissä maissa kymmenen suosituimman laitteen joukkoon.

Suomalaisvalmistajan sovelluskauppaa käytetään kaikkein eniten Kiinassa, Saksassa, Intiassa, Indonesiassa, Italiassa, Venäjällä, Saudi-Arabiassa, Turkissa, Iso-Britanniassa ja Vietnamissa.

Lähde: mobileperry

2 kommenttia

  1. Uusin versio (voi olla vanhemmatkin) pelaa oudosti haun osalta.
    Jos etsii kauppjoa, löytyy vain Siwat. Jos hakusanaan laittaa esim ”k-market” on lähin paikka ”Krushi Market” Intiassa.
    Onkohan jo liikaa outsoursattu?

    1. Olet ymmärtänyt Ovi Storen idean vähän väärin. Ei se näytä sulle lähimpiä kauppoja, vaan siellä myydään ohjelmia, taustakuvia yms. 🙂 Kokeileppas hakea vaikka facebookia tms. niin huomaat, kuinka se toimii.

Kommentointi on suljettu!