Sports Tracker tekee paluun Nokian kosketusnäyttöpuhelimilla

Nokia Beta Labsistä alkunsa aikanaan saanut Nokia Sports Tracker -sovellus on tehnyt paluun uuden version muodossa kosketusnäytöllisillä Symbian^1-puhelimilla, joista löytyy sisäänrakennettu GPS-ominaisuus. Sovellus tunnetaan nykyiseltään nimellä Sports Tracker ja se on ladattavissa puhelimiin suoraan Ovi Store -ohjelmistokaupasta. Sen kehityksestä vastaa kotimainen Sports Tracking Technologies.

Sports Tracker on aktiivisille lenkkeilijöille suunnattu hyötyohjelma. Se mahdollistaa oman harjoittelun seuraamisen, joka tekee usein liikkumisesta mielekkäämpää. Sovellus tallentaa suorituksesta muun muassa kalorikulutuksen, askelten määrän, ajan ja matkan pituuden. Lenkin lopuksi harjoitusta pääsee tarkastelemaan kartalla, joka helpottaa matkan ja siihen kulutetun ajan hahmottamista.

Päiväkirjasta käyttäjä löytää kaikki aikaisemmat harjoitukset karttoineen ja muiden tallennettujen tietojen kera. Asianmukaisella varustuksella mukaan saa myös pulssin, jonka myötä sovellus tarjoaa useita lisätaulukoita suoritusten seuraamiseen.

Lähde: All About Symbian

1 kommentti

  1. Sport Tracker on kyllä mielestäni yksi parhaita mobiilisovelluksia ikinä. Kummallista, että Nokia luopui siitä. Tosin luopuihan Nokia myös Widgets-sovelluksesta ja se oli kuitenkin softa, josta ihmiset todella pitivät ja jota he myös käyttivät.

    Kummallisia päätöksiä yhtiöltä, joka haluaa laajentua laitevalmistajasta softayhtiöksi.

Kommentointi on suljettu!