Tältäkö näyttää seuraavan sukupolven iPhone?

Voisiko yllä olla neljännen sukupolven iPhone? Siitä ei tässä vaiheessa voida olla varmoja, mutta kyseessä on varsin aidonnäköinen kuva, jossa voisi hyvinkin esiintyä iPhone 3GS -mallin seuraaja. Uuden mallin nimeksi on arvuuteltu muutamaan otteeseen muodostuvan iPhone HD.

Kuvassa nähtävästä puhelimesta ei ole juurikaan saatavilla yksityiskohtaisia tietoja. Laitteen väitetään löytyneen paikallisesta kuppilasta San Josessa, joten kyseessä lienee hukkaan joutunut puhelin. On myös hyvin mahdollista, että koko tarina on keksitty luomaan uskottavuutta väärennetyille kuville.

Huhun mukaan kuvan laitteesta löytyy kaksi kameraa ja peräti 80 gigatavua sisäistä muistia. Etupaneelin kamerasta on seuraavan sukupolven iPhonen osalta huhuttu aikaisemminkin, mutta tallennustilaa on yleisesti arveltu löytyvän 64 gigatavun verran. Nähtäväksi jää, mikä tiedoista pitää lopulta kutinsa. Huhuissa pyörii myös väite vaihdettavasta akusta.

Puhelimen muotoilu eroaa selkeästi aikaisemmista iPhone-malleista. Perusmuoto on edelleen sama, mutta ainakin takakuoren kaarevuudesta on luovuttu ja reunoja kiertää nyt alumiininen(?) korostus.

Lähteet: Engadget & Mac Rumors

7 kommenttia

 1. ”Laitteen väitetään löytyneen paikallisesta kuppilasta San Josessa, joten kyseessä lienee hukkaan joutunut puhelin. On myös hyvin mahdollista, että koko tarina on keksitty luomaan uskottavuutta väärennetyille kuville.”

  Apple on niin vainoharhainen uusien tuotteidensa kanssa, että on aika vaikea uskoa, että tuollainen olisi jollain testikäytössä lukittujen ovien ulkopuolella.

  80 gigan muisti lisää epäilyksiä. Miksi ihmeessä 64 gigan muistin lisäksi laitettaisiin vielä se 16 gigan palikkakin tilaa viemään? Ero on kuitenkin melko pieni.

  1. Totta. Melkoisen harvoin Apple tuotteet pääsevät vuotamaan verkkoon ennen aikojaan. Kesällä nähdään, pitikö yksikään huhuista lopulta paikkaansa.

 2. Joku tyyppi varmaan kohta heräilee krapulasta ja ihmettelee minne on hänen kiinalainen puhelimensa kadonnut, no eiköhän hän löydä omansa jos verkkoa selaa. =)

 3. Tää on kyl niin huvittavaa katsoa tällä sivustolla näitä apple uutisten tähtiä, kyl se o jännä miten paljo joku tietty merkki voi ihmisiä ärsyttää? vai mistä moinen, että niitä ykkösiä pitää aina jaella 😉

  http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone

  siitä vähä lisämatskua, jos tuo tosiaan on uusi iphone niin näyttää kyllä tyylikkäältä ja menee aika varmasti ostolistalle

 4. Toivottavasti ei… Lanan alle jäänyt lätyskä, vähän niinkuin iPad.
  nm. Omistan 3GS,n ja muotoilu on siinä kohillaan. Toi on mielestäni niin ruma että hui jos tulee tollanen. Tää on tietty minun mielipide 😉

 5. Muotoilu on sellainen, että voisi yhtä hyvin olla HTC:n valmistaja. Ainut ero oikeastaan on se, että etupuolella on vain se yksi nappula.

 6. Eiköhän uudessa iPhonessa ole kuitenkin se alumiininen unibody. Tuo näyttää enemmän metallisella reunalistalla varustellulta HTC:n palikalta tai pikemminkin digipokkarilta. Toki kuvakin voi vääristää, tarkemmin silmät vähän sirittäen katsottuna, kyllä tuo vähän vaikuttaisi esim. MacBookin unibody rungolta, mutta napit eivät täsmää. Uskoisin nappejen tulevan olemaan unibodyn virta ja akun varauksen tarkistuvalo-napin tyylisiä.

Kommentointi on suljettu!