Lisää kuvia, tietoa ja video väitetystä neljännen sukupolven iPhonesta

Apple on yleisesti onnistunut pitämään tulevat tuotejulkistuksensa hyvin salassa, mutta nyt näyttää vahvasti siltä, että seuraavan sukupolven iPhone on päässyt livahtamaan verkkoon ennen aikojaan. Eilen uutisoidut kuvat saavat nyt lisää vahvistusta Gizmodo-verkkosivuston suunnalta, jonka toimitus on päässyt hipelöimään kuvissa nähtävää laitetta.

Gizmodo väittää puhelinta todellakin Applen seuraavaksi älypuhelimeksi. Sivusto kertoo suhtautuneensa uutuuteen aluksi skeptisesti, mutta viikon testailun jälkeen se on saanut toimituksen vakuuttuneeksi aitoudesta. Merkkeinä aitoudesta pidetään muun muassa laadukasta rakennetta ja sisältä löytyneitä komponentteja. Gizmodon mielestä on lähes mahdotonta, että laite olisi väärennös.

Puhelimesta on tähän mennessä tehty seuraavat havainnot:

 • Etupaneelissa on kamera.
 • Kuvausvalo takana.
 • Perinteinen SIM-kortti on vaihtunut iPadistä tuttuun Micro-SIM-korttiin.
 • Puhelimen sivuilla alumiininen reunus.
 • 16 prosenttia suurempi akku.
 • iPhone 3GS -mallia pienempi, mutta oletettavasti tarkempi näyttö.
 • Koko: 114,3 x 58,6 x 9,4 millimetriä.
 • Paino: 140 grammaa.

Aitouden puolesta puhuu myös huhu, jonka mukaan Apple olisi hukannut prototyyppiversion seuraavasta iPhonesta. Kuvissa nähtävän puhelimen kerrotaan löytyneen baarin lattialta puettuna koteloon, joka saa sen näyttämään tavalliselta iPhone 3GS -mallilta.

On hyvä muistaa, että vaikka kuvissa esiintyvä puhelin olisikin aito, voi myyntiversion ulkonäkö poiketa siitä merkittävästi.

Lähde: Gizmodo

4 kommenttia

 1. ”iPhone 3GS -mallia pienempi, mutta oletettavasti tarkempi näyttö.”

  Mitähän ne siellä Applella oikein ajattelevat? Suuntaus on koko ajan kohti suurempia näyttöjä. Kohta omenafanit joutuvat teroittamaan sormensa mikäli haluavat kirjoittaa kosketusnäytöllä 🙂

 2. järkevästi ne siellä applella mun mielestä ajattelevat, on mielestäni aika hauska lähteä kilpailemaan näyttöjen koossa, kun luurin koko pitäisi yrittää pitää suht pienenä, toki jos saa ängettyä vaikka nykyiseen iphonen kokoon 5″ tuuman näytön ni mikäs siinä. Kyllä mä isomman näytön ottaisin, mut en isompaa luuria

  Jos lykkäisivät jonkun jättinäytön siihen ja luurin koko kasvaisi huomattavasti, ei varmasti myynti olisi niin huimaa

  ja luuri on muuten aito, se on nyt todistettu, tiedä sitten muuttuuko se tuosta vielä

 3. Yhdyn ensimmäisen kommenttiin. iphonella on eräs markkinoiden parhaista selaimista käyttömukavuutta ajatellen. Netin selaaminen lähes väkisin kärsii pienemmästä näytöstä.

 4. Ilmeisesti näyttö on vain hiukan pienempi. Nähtäväksi jää, mitä tämä tarkoittaa.

Kommentointi on suljettu!