Nokian uudet QWERTY-puhelimet esittelykierroksella

Nokia Conversations -blogi on julkaissut kolme mielenkiintoista videota, joissa keskitytään vastikään julkaistuihin QWERTY-puhelimiin. Suomalaisvalmistaja lanseerasi 13. huhtikuuta C3-, C6– ja E5-mallit, joiden tärkeimpiin toimintoihin kuuluvat hyvät viestiominaisuudet. Jokainen malli pyrkii viehättämään hyvin erilaisia käyttäjäryhmiä, sillä ne eroavat toisistaan melkoisen paljon.

Kolmikon lippulaiva on Nokia C6, josta löytyy näppäimistön lisäksi 3,2 tuuman kosketusnäyttö. Puhelin on siinä mielessä erittäin kiinnostava, että se vaihtaa Nokian puhelimissa tutuksi tulleen kolmirivisen QWERTY-näppäimistön neliriviseen versioon. Se tulee oletettavasti parantamaan kirjoitusnopeutta ja -tuntumaa.

Ominaisuuksien valossa seuraavana perässä tulee E5. Se jatkaa yhdessä C3:n kanssa E71-mallista tutun rakenteen linjalla, joka on käyttäjien keskuudessa osoittautunut pidetyksi. E5:n ominaisuuksia ovat muun muassa viiden megapikselin kamera, HSDPA ja 2,4 tuuman näyttö.

Nokia C3 on kaikkien aikojen ensimmäinen Series 40 -pohjainen puhelin QWERTY-näppäimistöllä. Sen varustukseen kuuluvat GSM-yhteydet, WiFi ja kahden megapikselin kamera.

1 kommentti

  1. Ja kuten tavallista… E5:ssä on 600 mHz:n prosessori ja C6:ssa se tavallinen 434 mHz. Käsittämätöntä toimintaa!

Kommentointi on suljettu!