Nokia Messaging for Social Networks nyt myös E63-, E71- ja E72-puhelimiin

Aikaisemmin vain muutamia kosketusnäyttömalleja tukenut Nokia Messaging for Social Networks -sovellus toimii nyt myös E63-, E71– ja E72-puhelimissa. Sovellus tuo Facebook– ja Twitter-palvelut puhelimeen ja mahdollistaa ystävien tilapäivityksien tarkastelun sekä omien ajatuksien jakamisen.

Nokia Messaging for Social Networks on edelleen kehitysasteella, mutta kattaa siitä huolimatta kohtalaisen mukavan määrän ominaisuuksia. Tilapäivityksien lisäksi sovelluksella onnistuu oman sijainnin, kuvien ja videoiden lähettäminen sosiaalisiin palveluihin. Halutessaan palveluista voi tuoda tärkeät tapahtumat kuten syntymäpäivät suoraan puhelimen omaan kalenteriin, joka helpottaa ajan tasalla pysymistä.

Widget-minisovelluksia tukevissa puhelimissa kotinäytölle saa näkyviin ystävien viimeisimmät päivitykset. Näin muiden menossa pysyy jatkuvasti mukana.

Nokia Messaging for Social Networks toimii myös 5800 XpressMusic-, N97– ja N97 mini -puhelimissa. Se on ladattavissa Beta Labs -palvelusta.

Lähde: Beta Labs

2 kommenttia

  1. Uskomattoman hidas E71:lla. Ja widgetit eivät luonnollisestikaan toimi muilla kuin ilmeisesti N97:lla ja minillä.

  2. Onkohan kukaan kuullut mistään vastaavasta N900 puolelle? Muutamia hieman ankeita appeja, mutta ei mitään mullistavaa taida vielä löytyä.

Kommentointi on suljettu!