Sony Ericsson XPERIA X10 selkeässä videokatsauksessa

Pitkään odotettu Android-pohjainen Sony Ericsson XPERIA X10 -kosketusnäyttöpuhelin on ollut saatavilla Suomenkin markkinoilla jo hetkisen. Kyseessähän on yhden gigahertsin Snapdragon-suorittimella varustettu älypuhelin, josta löytyy muun muassa neljän tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö ja 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Uutuuden hinta pyörii hieman vajaassa 600 eurossa, joten muutaman videotestin katsominen lienee hyvä idea ennen rahojen takomista pöytään.

Japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistajan puhelimiin erikoistunut se-blog.com on tehnyt kaksiosaisen videokatsauksen XPERIA X10:een. Videoissa keskitytään lähinnä ohjelmistoon, jonka nopeus ja toimivuus mietityttää varmastikin useimpia laitteen ostoa harkitsevia. Käsittelyssä ovat muun muassa Sony Ericssonin oma käyttöliittymä sekä Timescape– ja Mediascape-sovellukset. Onpa mukana myös konkreettinen kokovertailu, joka antaa hyvän käsityksen laitteen fyysisestä koosta.

Videosarja löytyy hyppäyksen takaa.