Uudet videot demoavat Windows Phone 7:n Office-sovellusta

Microsoftin seuraavan sukupolven mobiilialustasta on nähty ja kuultu alkuvuoden aikana kosolti. Paljon on ollut puhetta Windows Phone 7 -alustan peliominaisuuksista ja moniajosta, joka toimii yhtiön aikaisempiin mobiilijärjestelmiin nähden hyvin eri tavalla. Pimentoon on jäänyt toimistotyökaluja sisältävä Office-sovellus, jonka toiminnasta ja ominaisuuksista ei ole paljastettu merkittäviä yksityiskohtia.

Toimisto-ominaisuuksia arvossa pitävien tiedonnälkää tyydyttämään on verkkoon putkahtanut kaksi WP7:n Office-sovellukseen keskittyvää videota. Tarjolla on varsin mielenkiintoista nähtävää. Videoilla sivutaan muun muassa PowerPoint-tiedoston editoimista, dokumenttien lähettämistä sähköpostilla ja ääninauhoitteen lisäämistä Word-tiedostoon.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Yksi Windows Phonen vahvuuksia on todella hyvä Office-tuki. Nykyisessä puhelimessa (Touch Pro 2) on tullut todella paljon käytettyä toimisto-ohjelmia ihan vaan sen takia, kun ne toimii todella hyvin. Monesti on luennollekin tullut ladattua luentokalvot, niin ei ole tarvinnut tulostaakaan.

    WP7 näyttää kuitenkin vievän toimistosovellusten käytön aivan uudelle tasolle. Ja visuaalisestihan tuo Office-hub on todella hieno! Muutenkin tähän mennessä nähdyn perusteella graafinen ilme WP7:ssa on todella mahtava, ainakin jos tykkää pelkistetystä.

    Luin jostain, että Office-hubin sisällä olisi toiminnassa tuo copy/paste, mikä olisi tosi hyvä juttu! Siellä kai sellainen tulee eniten tarpeeseen.

Kommentointi on suljettu!