Samsung Wave myöhästyy, markkinoille vasta kesäkuussa

Ensimmäisen bada-puhelimen rantautuminen markkinoille myöhästyy muutamalla kuukaudella, kertoo Samsungin edustaja techradar-verkkosivustolle. Samsung Wave -kosketusnäyttöpuhelimen piti alun perin olla saatavilla jo huhtikuussa, mutta tuoreimman aikataulun mukaan sitä voidaan odottaa kauppoihin aikaisintaan kesäkuussa.

Samsung Wave esiteltiin markkinoille helmikuussa. Se perustuu korealaisvalmistajan Linux-pohjaiseen bada-käyttöjärjestelmään, jonka päällä on tuttu TouchWiz-käyttöliittymä. Puhelimen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat 3,3 tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, HSPA, viiden megapikselin kamera, 720p-videokuvaus ja Bluetooth 3.0.

Maininnan uutuudessa ansaitsee myös DivX-tuki, jota on viety aikaisempia malleja pidemmälle. Maaliskuun lopussa yhtiö kertoi Waven olevan ensimmäinen puhelin, joka tukee HD-tason DivX-videotiedostoja. Teräväpiirtovideoita voidaan odottaa myös Google Android -pohjaiseen Galaxy S -puhelimeen, joka saa DivX HD -tuen seuraavana korealaisvalmistajan puhelimena.

Lähde: MobileCrunch

3 kommenttia

  1. Oho, eikö myöhästely olekaan Nokian yksinoikeus? Taitaa bada olla vähän vaiheessa..

  2. Tätä laitetta pääsin ajatuksella hypistelemään ja se teki vaikutuksen. Tuo näyttö on aivan mahdottoman upea eikä sen heijastelusta ole tietoakaan, niinkuin aikaisemmat AMOLED näytöissä oli.

    Bada itsessään tuntui ja kehittyneeltä ja miellytti silmää. Ominaisuuksia kuitenkin löytyi ja ne olivat kohtuullisen helposti löydettävissä ilman että käyttis tuntui täyteen ahdetulta. Videot toistuivat todella hyvin, mutta moniajoa kokeillessani proto simahti selaimen auetessa videon päälle. Kalikan metallinen takalevy oli aivan tulikuuma. Ennen minua sitä oli hypoistellyt n. 10 ihmistä.

    Myöhästyköön! Wave tykittää!

  3. Miksi noiden näyttöjen nimia pitää koko ajan pidentää? LED > OLED > AMOLED > Super AMOLED. Kuitenki ne ihan samaa kaikki.

Kommentointi on suljettu!