HTC Heron Android 2.1 -päivitys myöhästyy jälleen

HTC Hero -omistajien hermoja koetellaan jälleen. Puhelimelle pitkään luvattu Google Android 2.1 -päivitys venyy viimeisimpien tietojen mukaan Euroopassa aina kesäkuulle asti. Yhtiö on toistuvasti venyttänyt Googlen mobiilialustan tuoreimman version saapumista Herolle, joka on saanut ainakin osan käyttäjistä turhautumaan.

Käyttäjien odotukset ovat ymmärrettäviä, sillä puhelimessa nykyiseltään pyörivä Google Android 1.5 on auttamatta vanhentunut. Sen jälkeen alusta on kehittynyt huomattavasti, jonka lisäksi entistäkin useammat sovellukset vaativat alleen vähintään Android 1.6 -version. Päivitys toisi Herolle muun muassa uudistuneen Android Market -sovelluskaupan, Quick Search Box -haun, Speech to Text -toiminnon ja täysin uudistetun albumisovelluksen.

HTC Hero oli markkinoiden ensimmäinen Sense-käyttöliittymällä varustettu Android-puhelin. Sen ominaisuuksia ovat HSPA, WiFi, GPS, viiden megapikselin kamera ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Tämä on ollut tiedossa jo jonkin aikaa. Jokunen ärräpää pääs ilmoille, kun tästä ensimmäisen kerran luin. Taitaa olla viimonen HTC:n luuri tuo. Puhelin on muuten ihan hyvä, mutta yhtiön toiminta on vähän mitä on.

  2. Samaa voi sanoa Samsung Galaxyn (i7500) omistaja, johon ei tuota päivitystä ole tulossa ollenkaan. Toivottavasti joku epävirallinen 2.x päivitys tulisi joskus valmiiksi.

  3. Tällaisiin tilanteisiin on onneksi tulossa Googlen puolelta vastaavaisuuden varalle korjaus. Nimittäin seuraavassa Androidin versiossa, eli FroYo:ssa, tulee ainakin jo osittain käyttöön sellainen toiminto, että OTA:na voi Googlelta tulla suoraan päivityksiä joihinkin OS:n osiin ilman että päivitys vaikuttaa esim. Senseen tai muihin laitevalmistajan lisukkeisiin. Eli esim. kernelin saa päivitettyä uudempaan jne.

    Kokonaisuudessaan ominaisuuden pitäisi tulla käyttöön tosin vasta FroYo:n jälkeen tulevassa Gingerbreadissa.

Kommentointi on suljettu!