Nokia esitteli huokean musiikkipuhelimen: X2

Alkuviikosta virallistetun N8-kosketusnäyttöpuhelimen jälkeen maailman suurin matkapuhelinvalmistaja esittelee heti perään toisen uutuuden, joka sijoittuu malliston edulliseen hintapäähän. Puhelin tottelee nimeä Nokia X2 ja se tullaan näkemään ensimmäisenä Intian markkinoilla, jonne se rantautuu ennen kesäkuun loppua. Uutuuden hinta sijoittuu ennen veroja ja muita lisiä 85 euron tuntumaan.

Muiden musiikkipuhelinten tavoin X2:sta löytyy erilliset musiikkinäppäimet, jotka helpottavat soittimen käyttöä. Mukana on myös tuki 16 gigatavun microSD-muistikortille, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja FM-radio, jonka antenni on puhelimessa sisäänrakennettu.

Nokia X2:n ominaisuuksiin kuuluvat myös GSM-yhteydet, 2,2 tuuman QVGA-näyttö, Bluetooth 2.1 ja viiden megapikselin kamera. Laite perustuu Series 40 6th Edition -alustaan, joka tukee Flash Lite 3.0 -tekniikkaa ja sisältää WebKit-pohjaisen verkkoselaimen.

Puhelin on kooltaan 111 x 47 x 13,3 millimetriä ja se painaa 82 grammaa. Valmistaja lupaa sille peräti 25 päivää valmiusaikaa ja 13,5 tuntia puheaikaa.

Lähde: Nokia Conversations

6 kommenttia

  1. 3.2Mpix olisi varmasti riittänyt. Tuostahan näkee jo kilometrin päälle että napit naksuu naksuu naksuu ja koko paketti kitisee kädessä… oivoi. No ainakin takakansi on jotain, mitä ei olla Nokialta aiemmin nähty.

  2. @1 Sulla taitaa naksua ja pahasti.

    Uutisesta: Hyvältähän tuo vaikuttaa. Ominaisuudet hintaansa nähden on aivan mahtavat.

    1. No naksuu tietenkin, mutta ei ainakaan puhelimet joita käytän.

    1. Hieman reilut 200 euroa näyttäisi olevan hintaa. 🙂

Kommentointi on suljettu!