RIM esitteli uutuuksia: BlackBerry Pearl 3G ja BlackBerry Bold 9650

BlackBerry Bold 9650 ja BlackBerry Pearl 3G

Kanadalainen älypuhelinvalmistaja Research In Motion esitteli WES 2010 -tapahtumassa kaksi uutta älypuhelinta, jotka saapuvat myyntiin valituilla markkinoilla toukokuussa. Uutuudet luottavat valmistajalle tyypilliseen muotokieleen ja hillittyihin väreihin. Molemmat on varustettu yhtiön tunnetuilla sähköposti- ja pikaviestinominaisuuksilla sekä App World -sovelluskaupalla.

BlackBerry Pearl 3G on RIM:n omien sanojensa mukaan kaikkien aikojen pienin BlackBerry-puhelin. Se saapuu markkinoille kahtena versiona, jotka eroavat toisistaan näppäimistöjen osalta. Puhelimen saa sekä perinteisellä numeronäppäimistöllä että niin sanotulla puolikkaalla QWERTY:llä.

Pearl 3G:n teknisiä ominaisuuksia ovat 624 megahertsin suoritin, GPS, WiFi b/g/n, HSDPA, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth, 360 x 400 pikselin näyttö ja 3,2 megapikselin kamera. Puhelin painaa 93 grammaa ja on kooltaan 108 x 50 x 13,3 millimetriä.

Toinen uutukaisista kantaa nimeä BlackBerry Bold 9650. Siinä tärkeää roolia näyttelevät QWERTY-näppäimistö ja 2,44 tuuman näyttö, joka on tarkkuudeltaan 480 x 360 pikseliä. Puhelin tukee sekä eurooppalaisia 3G-yhteyksiä että Amerikassa käytössä olevaa CDMA-verkkotekniikkaa. BlackBerry Bold 9650:n ominaisuuksia ovat myös WiFi, GPS, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, 3,2 megapikselin kamera ja salamavalo.

Lähteet: Engadget & Engadget