Nokia CarKit CK-200 on askel vaivattomampaan autoiluun

Matkapuhelinvalmistaja Nokia esitteli tänään aktiivisille autoilijoille suunnatun CarKit CK-200 -paketin. Se on Bluetooth-tekniikkaan tukeutuva laite, joka koostuu rattiin asetettavasta kaukosäätimestä ja koelaudalle sopivasta pääyksiköstä. Paketti tulee saataville kesän aikana 140 euron verottomaan hintaan.

Nokia CarKit CK-200 voidaan yhdistää Bluetooth-yhteydellä kahteen eri puhelimeen, joiden välillä vaihtelu onnistuu kätevästi yhdellä napin painalluksella. Tämä tekee helpoksi työ- ja kotipuhelimen yhtäaikaisen hyödyntämisen autossa. Langattoman yhteyden ansiosta puhelimet voivat olla esimerkiksi taskussa tai hansikaslokerossa.

Rattiin asennettavan kauko-ohjaimen avulla puheluihin vastaaminen, laitteiden välillä vaihtelu ja yhteystietojen sekä tekstiviestien tarkastelu on helppoa. My Own Key -ominaisuus mahdollistaa tekstiviestien kuuntelemisen suoraan auton kaiuttimista ja valmiiksi määriteltyjen viestien lähettämisen.

Pääyksikkö sisältää 2,5 tuuman näytön. Se esittää käyttäjälle tarpeelliset tiedot selkeässä näkymässä ja istuu auton sisustukseen mainiosti säädettävän taustavalonsa ansiosta.

Lähteet: Nokia Conversations & Car Kit CK-200 Datasheet [PDF]