Nokia N8:sta odotettavissa myös 32GB:n muistilla varustettu versio

Kännykkäjätti Nokian Symbian-malliston tulevasta lippulaivasta on odotettavissa markkinoille myös 32 gigatavun sisäisellä muistilla varustettu versio. Arabialaissivusto SaudiMac on julkaissut verkossa kuvia N8:n prototyypistä ja sen laatikosta, jossa esiintyy teksti N8-00 / 32GB.

Virallisen esittelyn yhteydessä Nokia kertoi uutuuden saapuvan markkinoille 16 gigatavun sisäisellä muistilla. Nyt levinneet tiedot antavat kuitenkin odottaa markkinoille myös 32GB-mallia. Tässä vaiheessa on epäselvää, milloin kyseinen versio saatettaisiin nähdä markkinoilla. Todennäköisesti sitä joudutaan odottamaan ainakin muutama kuukausi ensimmäisen version saapumisesta kauppoihin.

Nokia N8 on suomalaisvalmistajan ensimmäinen Symbian^3-puhelin. Sen ominaisuuksia ovat 3,5 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, 680 megahertsin suoritin ja 12 megapikselin kamera Xenon-salamalla. Puhelin saapuu kauppoihin heinä-syyskuussa.

Lähde: Engadget

9 kommenttia

 1. Valikoiduille markkinoillehan on tulossa CWM-versio. Voisi olla, että siinä olisi sitten myös enemmän muistia.

 2. Vain on tämä puhelin sellainen, joka pitää ostaa kiinteällä muistilla. Taas on rajoitettu käyttäjän vapautta. Arvosta enemmän sellaisia laitteita joihin voi itse vaihtaa muistikortin.

  1. ”Vain on tämä puhelin sellainen, joka pitää ostaa kiinteällä muistilla.”

   Alkaa olla vaihdettava muisti aika turhaa suurelle osalle ihmisistä, kun muistit ovat +8GB luokkaa ja tiedonsiirtokin hoituu hätätapauksessa bluetoothilla (hitaasti, mutta kuitenkin) jos piuhaa ei ole saatavilla.

   1. Saahan tuohonkin mustikortin. MicroSD wörkkii ihan niin kuin aikalailla kaikissa muissakin. Ja onko se nyt niin kauheeta, jos laitteessa on 16 gigaa sisäistäkin muistia?

  2. Öh, mitä höpiset? Kyllä N8:n saa laitettua ihan normaalin muistikortin, jolla tuon muistin saa laajennettu edelleen esim 64GB:n. Ei se, että siinä on sisästä m,uistia tarkota sitä, että ei voisi muistikorttia käyttää.

 3. Niin ja tuostahan löytyy muistikorttipaikka.

  ” Packing more memory than most, the Nokia N8 has 16GB of built-in storage and is expandable up to 48GB with a micro SD card.”

  1. Niin tuo 48GB tarkottaa varmaankin sitä, että 16GB sisäsellä muistilla olevan mallin muistin voi laajentaa 32GB muistikortilla 48GB:n.. 32GB sisäisellä muistilla olevan version kohdalla muistin saisi siis laajennettua 64GB:n.

   Itse varmaankin hommaan tuon 32GB version.

   1. Tai no riippuu nyt ihan siitä millon toi 32GB versio tulee myyntiin. jos se tulee paljon 16GB versiota myöhemmin niin sitten hommaan 16GB version.

 4. Niin mikä ongelma se on että on sisäistä muistia? Jos tykkää kortteja vaihella niin kyllä se tuossakin onnistuu.

Kommentointi on suljettu!