Nokia ja Microsoft esittelivät viestintäsovelluksen

Matkapuhelinvalmistaja Nokia ja ohjelmistotalo Microsoft ovat esitelleet yrityskäyttöön suunnatun sovelluksen, jolla pyritään helpottamaan työntekijöiden välistä yhteydenpitoa. Kyseessä on viime vuoden elokuussa alkaneen yhteistyön ensimmäinen hedelmä, jonka päätarkoituksena on tuoda toimistosovelluksia Nokian älypuhelimille.

Nyt esitelty Microsoft Communicator Mobile for Nokia yhdistyy suoraan yrityksen sisäiseen viestintäjärjestelmään. Sovelluksella voi ottaa paikalla oleviin kollegoihin yhteyttä pikaviestimellä, sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittaen. Kollegojen tiedot integroituvat suoraan puhelimen sisäiseen osoitekirjaan, jonka ansiosta yhteydenpito on entistäkin vaivattomampaa.

Sovellus todella tarjoaa tehokkaamman tavan toisten kanssa työskentelyyn mahdollistamalla henkilöiden paikallaolon tarkastamisen ja parhaimman yhteydenpitotavan valitsemisen. Se myös täyttää yritysten vaatimukset: edullinen ottaa käyttöön, turvallinen, tuttu ja luotettava”, kommentoi Nokian Ukko Lappalainen.

Microsoft Communicator Mobile for Nokia on alussa yhteensopiva ainoastaan E52– ja E72-mallien kanssa. Tukea tullaan kuitenkin laajentamaan ja valikoitujen puhelinten mukana se toimitetaan tulevaisuudessa vakiovarustukseen kuuluvana. Sovellus on ladattavissa Ovi Store -ohjelmistokaupasta.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!