Ovi app wizard muuntaa RSS-syötteen sovellukseksi

Nokia on tuonut saataville Ovi app wizard -työkalun, jolla kuka vain voi luoda oman sovelluksen Ovi Store -ohjelmistokauppaan RSS-syötettä hyödyntäen. Testivaiheessa olevan palvelun kokeilu onnistuu osoitteessa oviappwizard.com.

Kyseessä on yksinkertainen verkkopalvelu, joka on suunniteltu nopeaksi ja helppokäyttöiseksi. Se ei vaadi käyttäjältä koodaustaitoja, joten sen opetteluun ei juurikaan tarvitse uhrata aikaa. Mukaan tarvitaan vain RSS-syöte ja hieman kuvankäsittelytaitoja persoonallisen ilmeen luomiseen logon muodossa.

Rahaa luomuksellaan voi yrittää ansaita valmiilla mainossysteemillä, jonka voi liittää mukaan halutessaan. Jos sovelluksensa vetovoimaan luottaa kovasti, on siitä mahdollista tehdä myös maksullinen. Tämä kuitenkaan on tuskin paras mahdollinen vaihtoehto, jos tuotokselleen haluaa yleisöä.

Lähde: MobileCrunch

1 kommentti

  1. Turhien sovellusten tekokone. Tilaan varmaan ainakin 20:ntä rss-feediä. Jos niitä kaikkia pitäisi erillisillä ohjelmilla seurata, niin huh huh. No, saapahan Nokia kasvatettua Ovi Storen kokoa edes näennäisesti. 😛

Kommentointi on suljettu!