Motorola Shadow on Droid 2?

Alkuvuodesta verkossa pyörinyt Motorola Shadow palaa kuvioihin uusien huhujen saattelemana. Alkujaan puhelimen uskottiin päätyvän Googlen valikoimiin nimellä Nexus Two, mutta tuoreimmat tiedot väittävät sen muodostuvan suositun Droid-mallin seuraajaksi.

Toinen huhu kertoo, että tuloillaan olisi itse asiassa kaksi eri laitetta, joista toinen voisi edelleen päätyä Googlelle. Motorola Droid 2 tulisi sisältämään QWERTY-näppäimistön ja Nexus Two turvautuisi pelkkään kosketusnäyttöön. Molempia yhdistäisivät muuten samat ominaisuudet kuten ohut rakenne ja 4,3 tuuman kosketusnäyttö, joka yltää 854 x 480 pikselin tarkkuuteen.

Muihin ominaisuuksiin kuulunevat kahdeksan megapikselin kamera, LED-kaksoissalama, HD-videotallennus, HDMI-liitin, WiFi b/g/n, 512 MB:tä RAM-muistia ja TI OMAP 3630 -suoritin, joka tykyttää todennäköisesti 720 megahertsin kellotaajuudella. Käyttöjärjestelmänä on vähintään Android 2.1. Motorolan oma malli on varustettu MOTOBLUR-käyttöliittymällä, joka nitoo sosiaaliset palvelut osaksi Googlen alustaa.

Lähde: GSMArena

7 kommenttia

  1. Mikähän tuo outo uloke on tuossa näppiksen oikeass reunassa… kai se nyt muutakin on kuin kahva, mistä näppiksen voi vetää esiin..

    1. Näyttäisi vähän jotain hihnan pitimeltä…

  2. No onkohan kyseessä ylipäätänsä mikään virallinen renderi tästä tulevasta puhelimesta? Veikkaampa että ulkomuoto muuttuu tuosta melko eri näköiseksi.

Kommentointi on suljettu!