Seuraava iPhone tallentaa HD-tason videokuvaa?

Neljännen sukupolven iPhone nostanee Applen kosketusnäyttöpuhelimen kameraominaisuudet paremmin kilpailijoita vastaavalle tasolle. Nykyisen iPhone 3GS -mallin kamera ei edusta markkinoiden kovinta kärkeä, mutta tulevassa mallissa tilanne voi muuttua. Viimeisimmästä iPhone SDK 4 -työkalusta on nimittäin löydetty merkkejä HD-tason videotallennuksesta.

Applen kehitystyökalussa viitataan 720p-tason videokuvaukseen, joka tarkoittaa 1280 x 720 pikselin tarkkuutta. Aiemmin työkaluissa vastaava arvo on ollut 640 x 480 pikseliä, joten odotettavissa on merkittävä parannus. Samalla työkalu antaa kehittäjille täydellisen pääsyn kameraan uusien API-rajapintojen myötä. Niitä päästään hyödyntämään iPhone OS 4.0 -alustassa.

Seuraavan sukupolven iPhonesta huhutaan löytyvän viiden megapikselin kamera. Sen nimeksi on arvuuteltu muodostuvan iPhone HD. Nimen on huhuttu viittaavan näytön suureen tarkkuuteen, mutta uusien tietojen valossa se voisi liittyä myös kameraan.

Lähde: Mac Rumors

1 kommentti

  1. Olisihan tuo outoa jos iPhoneen ei laitettaisi markkinoilla yleisesti saatavilla olevia komponentteja. Tässä asiassa ei ole oikein aihetta uutiseksi, tietty Apple (iPhone fanit) voi tätä hehkuttaa halutessaan.

Kommentointi on suljettu!