Motorolan erikoisesta neliöpuhelimesta lisää tietoa

Huhtikuussa ensi kertaa verkkoon levinneestä Motorola Flipout -puhelimesta, joka tuolloin tunnettiin nimellä Twist, on valunut nettiin uutta tietoa paremman kuvan kera. Puhelin eroaa kilpailijoistaan rakenteensa osalta, jollaista markkinoilla nähdään harvemmin. Mieleen tulee lähinnä viime syksynä esitelty Nokia 7705 Twist, joka on rakenteeltaan yllättävänkin lähellä amerikkalaisvalmistajan tulevaa puhelinta.

Tuoreimmat huhut vahvistavat aikaisemmat väitteet. Laitteen pitäisi perustua Google Android 2.1 -järjestelmään, jonka päällä on MOTOBLUR -käyttöliittymä. Tehoa löytyy mukavat 700 megahertsiä ja RAM-muistia 256 MB:tä.

Motorola Flipoutin kosketusnäyttö on kooltaan 2,8 tuumaa. Sen alta löytyy kunnollinen QWERTY-näppäimistö, joka helpottaa muun muassa sosiaalisten palveluiden hyödyntämistä. Muita ominaisuuksia ovat HSPA, GPS ja 3,1 megapikselin kamera.

Uutukaisen odotetaan saapuvan Amerikassa kauppoihin kesäkuussa. Tulossa on tietojen mukaan kolme eri värivaihtoehtoa: musta, vihreä ja pinkki.

Lähde: Engadget

8 kommenttia

  1. No huh… Ja Nokiako ei sitten ole kopioinut muita? Silloin kun Motorolan Razr oli kova puhelin, Nokia kopioi sen suoraan! http://nds3.nokia.com/pressphotos/public/global/devices/n76/03_n76_lores.jpg

   Muutenkin tuommoiset kopiointilöpinät on turhaakin turhempia. Jos kuluttajia kiinnostaa joku tietty muoto/design, on hölmöä olla vastaamatta kysyntään (Nokiahan tätä kylläkin yritti silloin kun simpukka-puhelimista tuli muotia). Tämän saisivat muistaa myös Apple-fanaatikot. Sitä paitsi, vaikka minkälaista muotoa on matkapuhelimissa jo kokeiltu, joten aikalailla pakko ”kierrättää” vanhoja/muiden ideoita.

  2. Ja ei se Nokian 7705 ole sitä paitsi edes ensimmäinen tuon mallinen puhelin.

 1. *auts* taisi osua pahaan paikkaan mikaelia. toivottavasti ei oma taivaslinna sortunut 🙁

  puolusta mitä vaan, mutta totuss on se että Nokia jyrää ja se on totuus. puhu mitä puhut.

  blablablablabla….

  jaaaa… nyt tulee sepitystä.

  1. Just joo… 😀

   Kyllä nyt tuntuu niin pahalle, että taidan mennä peiton alle itkemään… *sarkasmia*

 2. tosiasia on myös se et samsung jyrää ja vähän nopeemmi ku nokia mut nokia on silti paras koska se teki kumisaappait enne

 3. En ole muutenkaan mikään Motorola-fani, mutta tämä puhelin oli heiltä kyllä vikatikki. Innovoida pitää – muuten ala ei kehity, mutta voisi harkita tarkemmin että mikä jää vain protoksi.

 4. Eiköhän kyseessä liene jälleen ”teinipuhelin”, jonka ei ole tarkoitus kosiskella suurta yleisöä, vaan sen ikäisiä ihmisiä joiden kädet ovat sen kokoisia että voisivat tuota mitenkään mielekkäästi käyttää.

  Ei jokaisen luurin kohdalla tarvitse ruveta kisaamaan siitä että kuka kopioi ketä, valmistajat joutuvat aina tekemään eri tarpeisiin erilaisia puhelimia eikä ole valmistajaa joka ei olisi koskaan ketään kopioinut. 🙂

Kommentointi on suljettu!