Microsoft tarjoaa ilmaisen navigoinnin Amerikassa

Ohjelmistojätti Microsoft on liittynyt ilmaisen navigointipalvelun tarjoavien yhtiöiden joukkoon. Microsoft kertoo päivittäneensä Windows Mobile 6.x -puhelimille suunnatun Bing-sovelluksen, jonka merkittävin uudistus on ilmainen navigointi ääniopastuksella.

Navigointiominaisuus on rakennettu yhtiön Bing Maps -karttapalvelua hyödyntäen. Microsoft kehuu ääniopastuksen tarjoavan miellyttävän äänimaailman, jonka kehittelyssä on hyödynnetty Microsoft Tellme -tiimin osaamista. Sovellus osaa tarjota useita vaihtoehtoisia reittejä, ohjata autoilijaa selkeiden nuolien avulla sekä välttää tarvittaessa pahimmat ruuhkapaikat.

Ilmainen navigointi toimii alussa ainoastaan Amerikassa. Yhtiö ei kertonut vielä suunnitelmistaan muiden markkinoiden suhteen.

Lähteet: Engadget & Bing Community

3 kommenttia

  1. Bingin kartat ja reitit toimivat myös Suomessakin, mutta reitin teon jälkeen mahdollisuus turn-by-turn-navigointiin on toistaiseksi aktivoitu vain USA:aan.

  2. Ei kiitos, Microsoft. Kuitenkin Windows Phone kaatuisi navigoitaessa ja sitten saa etsiä pysäytyspaikan autolle, jotta voi puhelimen ja navisoftan käynnistää uudestaan :p

    1. Huh huh…

      Oletko edes oikeasti käyttänyt koskaan Windows Mobile puhelinta?

Kommentointi on suljettu!