Office Mobile 2010 ilmaisena päivityksenä WM 6.5 -puhelimiin

Microsoft on julkaissut Office Mobile 2010 -toimistopaketin ilmaisena päivityksenä Windows Mobile 6.5 -puhelimiin. Se on uusin versio yhtiön mobiililaitteisiin suunnatusta toimistosovelluksesta, jonka voi ladata puhelimeen suoraan Windows Phone Marketplace -ohjelmistokaupasta.

Office Mobile 2010:llä Windows Mobile 6.5 -puhelinten omistajat pääsevät tarkastelemaan ja muokkaamaan Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja. Yhtiön mukaan uusi versio on pyritty luomaan paremmin kosketusnäyttölaitteille sopivaksi. Tämä tarkoittaa selkeämpää käyttöympäristöä, jonka hallinta myös kosketusnäytön kautta on miellyttävämpää.

Mielenkiintoisimpien parannuksien joukkoon lukeutuu mobiiliversion integroituminen Sharepoint-järjestelmään. Sen kautta päästään käsiksi tietokoneella sijaitseviin tiedostoihin, joihin voidaan tehdä esimerkiksi viime hetken muutoksia puhelimella. Muutokset voidaan halutessaan tallentaa ja lähettää Sharepointin kautta kaikkien tarkasteltavaksi.

Lähteet: Engadget & The Windows Blog

1 kommentti

  1. Olisiko kukaan keksinyt, miten Office Mobilessa näytön saa käännettyä vaakatasoon? Monia tiedostoja olisi helpompi katsoa, jos näyttö olisi vaakatasossa. En ole keksinyt sitä itse, enkä ole löytänyt googlettamallakaan apua. Puhelimessa on kyllä asennontunnistin, ja monet muut ohjelmat osaavat kääntää näytön vaakatasoon, kun puhelinta kääntää. Puhelimeni on Samsung Omnia Lite.

Kommentointi on suljettu!