Kindle tekee tuloaan Google Androidille

Amazon ilmoittaa tuovansa sähköisten kirjojen lukemiseen suunnatun Kindle-sovelluksen Google Android -mobiilialustalle. Nykyiseltään se on jo saatavilla PC-, Mac-, BlackBerry-, iPhone– ja iPad-laitteille, joiden lisäksi e-kirjoista pääsee nauttimaan yhtiön omilla Kindle-lukulaitteilla. Tulevana kesänä myös Android-käyttäjät pääsevät selaamaan yli 540 000 kirjan valikoimaa.

Android-versio sisältää tutun Whispersync-tekniikan. Se pitää huolen, että lukutiedot kuten kirjanmerkit ja sivunumerot pysyvät ajan tasalla kaikkien laitteiden välillä. Näin lukeminen on vaivatonta, vaikka käytössä olisi useita päätteitä. Kindlen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat tekstin koon muuttaminen ja mahdollisuus lukea kirjoja sekä pysty- että vaakatasossa.

Sovellus tulee olemaan ilmainen. Se vaatii toimiakseen vähintään Android 1.6 -käyttöjärjestelmäversion ja muistikorttipaikan.

Lähteet: Engadget & Amazon

1 kommentti

  1. Eipä tuolla Kindellä nyt ihmeempiä täällä Suomessa tee, kun suomenkielistä kirjallisuutta ei pahemmin valikoimista löydy.

Kommentointi on suljettu!