Nokia X3 saapuu Kiinan markkinoille uudessa kuosissa

Euroopassa jo kuukausia myynnissä olleesta Nokia X3 -musiikkipuhelimesta nähdään Kiinan markkinoille räätälöity versio. Puhelin saapuu myyntiin Kiinassa kesäkuun loppuun mennessä China Telecom -operaattorin kautta. Kiinalaisversio luottaa tuttuun tapaan CDMA-verkkotekniikkaan.

Uutuusmalli eroaa alkuperäisestä X3:sta sekä ominaisuuksiltaan että rakenteeltaan. Laite perustuu tavanomaiseen patukkarakenteeseen ja tarjoaa 2,4 tuuman näytön, FM-radion, 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, 3,2 megapikselin kameran ja LED-salaman. Mukana toimitetaan useita paikallisesti tärkeitä palveluita, jotka sulauttavat sen paremmin markkinoille sopivaksi. X-malliston linjaa mukaillen toiselta sivulta löytyy erilliset musiikkinäppäimet, joilla soittimen hallinta onnistuu vaivattomasti.

Nokia on julkaissut Kiinan markkinoille kevään aikana myös muita uutuuksia. Huhtikuussa nähtiin C5- ja X5-mallit, jotka ovat ominaisuuksiltaan hieman nyt nähtyä uutuutta ylempänä.

Lähde: UnwiredView

3 kommenttia

  1. Se on joko ”uudessa kuosissa”, ”uusissa kuosEissa” tai ”uusissa kuorissa”. Joka tapauksessa nykyinen otsikko ei vastaa otsikkomieltymyksiäni millään tavalla:|

      1. Huono huomautus tuo minusta on. En ole ikinä ymmärtänyt miten joillain on intoa leikkiä jotain kielipoliisia netissä. Monesti tuntuu etteivät he oikeasti lue mitään asian kiinnostavuuden vuoksi, vaan etsivät pelkästään virheitä muiden kirjoituksista.

Kommentointi on suljettu!