Sony Ericsson Xperia X10 menestyy Japanissa

Huhtikuussa Japanin markkinoille laskeutunut Sony Ericsson Xperia, joka meillä tunnetaan Xperia X10 -mallinimellä, on saanut maassa hyvän vastaanoton. Barclays Capital -yhtiön laskelmien mukaan laite on myynyt ensimmäisten viikkojen aikana nopeammin kuin yksikään paikallisen NTT DoCoMo -operaattorin älypuhelimista. Se on itse asiassa käynyt kaupaksi vajaassa kuukaudessa paremmin kuin muut operaattorin älypuhelimista useiden kuukausien mittausjaksoilla.

Ensimmäisen 20 päivän aikana Xperia X10:n raportoidaan myyneen 120 000 kappaletta. Vastaavasti NTT DoCoMon valikoimassa olevaa HTC:n Android-puhelinta on myyty 10 kuukaudessa vain 80 000 kappaletta. Hyvin ei ole mennyt myöskään BlackBerry Bold -puhelimella, jonka myynti on jäänyt 14 kuukauden aikana vain 60 000 laitteeseen.

Sony Ericsson Xperia X10 on Android -pohjainen älypuhelin, josta löytyy neljän tuuman WVGA-kosketusnäyttö ja yhden gigahertsin suoritin. Puhelimessa on valmistajan UX-käyttöliittymä, joka integroi puhelimeen sosiaaliset palvelut ja Sony Ericssonin PlayNow-kaupan.

Lähde: Xperia X10 Blog