HTC lupaa päivittää uusimmat puhelimensa Android 2.2:een

HTC Desiren luvataan päivittyvän Google Android 2.2 -versioon.

Google Android 2.2 -julkistuksen jälkimainingeissa älypuhelinvalmistaja HTC on kiirehtinyt vakuuttamaan, että suurin osa sen vuoden 2010 aikana julkaistuista Android-puhelimista tulee päivittymään uutuusversioon. Kovinkaan tarkkoja tietoja yhtiö ei vielä suostunut antamaan, mutta päivityslistan kärkipäässä on ainakin Desire ja USA:ssa Verizonin kautta myytävä Droid Incredible.

Ensimmäisenä HTC:n valmistamana puhelimena Android 2.2:n saa sisuksiinsa mitä todennäköisimmin Nexus One, jota myydään Googlen brändin alaisuudessa. Puhelin on varustettu niin sanotulla Androidin puhtaalla versiolla, jossa alustaan ei ole tehty ylimääräisiä muokkauksia. Tämän vuoksi uuden version tuominen Nexus Onelle on huomattavasti vaivattomampaa.

HTC:n Sense-käyttöliittymällä varustettujen puhelinten omistajat joutunevat odottamaan Android 2.2:ta vielä kuukausien ajan. Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, ei uuden alustan tuominen puhelimiin ole läpihuutojuttu. Yhtiö on joutunut muun muassa siirtämään Herolle suunnattua Android 2.1 -päivitystä jo useilla kuukausilla alkuperäisestä aikataulusta eteenpäin.

Lähde: Pocket-lint

3 kommenttia

  1. Veikkaan, että Nexus Oneen tuo 2.2 tulee nopeasti. Muistan kun joskus Cupcake-aikoihin omaan G1:n tuli päivitys aikalailla heti julkaisun jälkeen. Samaa voisi odottaa myös Googlelle brändätyltä puhelimelta. 🙂

  2. Heron tapauksessa joudutaan odottelemaan kauan, koska Android päivittyy 1.5->2.1 ja Sensekin saa siinä samassa päivityksen. Veikkaan, että jos Desire saa ”vain” 2.1->2.2 päivityksen Androidiin, eikä Senseä sen enempää päivitetä, emme joudu odottelemaan Desiren päivitystä läheskään nuin kauaa.

  3. Juu, HTC päivittää puhelimensa juu. Mahtavasti on päivittänyt tuon Heronkin 2.1:een. Sitä päivitystä on odoteltu 2009 Q4:sta saakka. Nyt viimeisin lausunto on ”joskus kesällä”. Ei takuulla tule tälle jannulle enää yhtään HTC:tä.

Kommentointi on suljettu!