LG:n tuleva Windows Phone 7 -puhelin livahti jälleen verkkoon

Korealaisen elektroniikkajätti LG:n tulevasta Windows Phone 7 -pohjaisesta kosketusnäyttöpuhelimesta on valunut verkkoon uusi kuva, joka tuo aikaisempaa paremmin esille laitteen olemuksen. Puhelin liikkuu verkossa koodinimellä Panther ja sen odotetaan muodostuvan korealaisvalmistajan ensimmäiseksi WP7-malliksi.

Laite näyttää kokeneen hienoisen muutoksen maaliskuussa nähdyistä kuvista. Osa lähteistä väittääkin sen olevan aikaisemmin nähdyn puhelimen sisarmalli, josta ei löytyisi ollenkaan fyysistä QWERTY-näppäimistöä. Muuten puhelimet olisivat ilmeisesti lähes identtiset.

Olipa kyseessä sama puhelin tai ei, niin LG Pantherista pitäisi löytyä ainakin yhden gigahertsin Snapdragon-suoritin, GPS, WiFi, vähintään viiden megapikselin kamera ja LED-salama. Näyttö on kuvan perusteella varsin kookas ja se yltänee 800 x 480 pikselin tarkkuuteen.

Kaupoissa uutuus nähdään näillä näkymin aikaisintaan loppuvuodesta.

Lähteet: GSMArena & FoneArena

2 kommenttia

  1. Ei ole kovin tyylikäs mielestäni. Käyttiksen ulkonäystä pidän kyllä paljon.

  2. Uskaltaisin jopa ostaa WP7:lla varustetun LG:n. Olen nimittäin kuullut vähän sellaista, että LG:tä ei pahemmin päivittäminen kiinnosta, mutta WP7:ssahan tuota ongelmaa ei ole, kun Microsoft jakaa päivitykset itse. 🙂

    Toki laatu hieman huolettaa, onko LG yhtä laadukas kuin esim. HTC rautapuolella?

Kommentointi on suljettu!