Virallinen Twitter-sovellus saapui Applen iPhonelle

Maailman suosituimpien sosiaalisten palveluiden joukkoon lukeutuva Twitter on saapunut virallisen sovelluksen muodossa Applen iPhonelle. Sovelluksen pohjalta löytyy Tweetie 2, jonka kehittäjänä toimineen Atebits-yhtiön Twitter osti hiljattain itselleen.

Uuden version tärkein muutos lienee sen maksuttomuus. Aikaisemmin Tweetie 2 -nimellä markkinoidusta sovelluksesta joutui pulittamaan 2,99 dollaria, mutta nyt sen tarjoamat ominaisuudet saa käyttöön ilmaiseksi. Toimintojensa osalta uutuusjulkaisu ei tarjoa huomattavia parannuksia.

Virallisen Twitter-ohjelman vahvuuksiin lukeutuvat selkeä ja yksinkertainen käyttöliittymä. Se mahdollistaa eri käyttäjätunnusten välillä vaihtelun, paikkatietojen lisäämisen, kuvien lataamisen kolmansien osapuolien palveluihin, verkko-osoitteiden lyhentämisen ja paljon muuta. Mukana on myös hakutoiminto, jolla voi etsiä viestejä ja nousussa olevia keskustelunaiheita.

Uusi Twitter-sovellus on ladattavissa tuttuun tapaan App Storesta.

Lähteet: Twitter & Gizmodo

2 kommenttia

  1. Androidin vastaava näyttää paremmalta! ;D

  2. Tällä hetkellä ohjelman nimi on muuten lyhytkäisesti ”Twitter”.

Kommentointi on suljettu!