Android 2.2 saapuu kehittäjäyhteisölle ja laitevalmistajille muutamassa viikossa

Google on valottanut Twitter-kanavansa kautta tulevan Android 2.2 -alustan julkaisuaikataulua. Yhtiö lupaa ensimmäisessä viestissään, että Froyo saapuu avoimelle kehittäjäyhteisölle ja laitevalmistajille seuraavien viikkojen aikana. Toisessa tweetissään Google ilmoittaa Nexus One -puhelimen päivittyvän Android 2.2:een samoihin aikoihin, eli muutamassa viikossa.

Muutamia päiviä sitten esitelty Android 2.2 sisältää paljon merkittäviä parannuksia Googlen mobiilialustaan. Se nopeuttaa järjestelmän yleistä käytettävyyttä, monipuolistaa yrityskäytössä suosittua Exchange-tukea, tuo Flash 10.1 -tuen ja mahdollistaa sovellusten asentamisen muistikortille. Lisää alustan uudistuksista löytyy tietoa täältä.

Nexus One on HTC:n valmistama ja Googlen brändin alaisuudessa myytävä älypuhelin. Sen ominaisuuksia ovat muun muassa yhden gigahertsin suoritin, 3,7 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö ja viiden megapikselin kamera.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Jotkut ovat jo saaneet FroYo:n Nexus Oneihinsa. 🙂

    1. Niin näkyy. Juttujen perusteella olen ymmärtänyt, että päivitys on saatavilla vasta lehdistölle lähetettyihin puhelimiin. Muut joutuvat ilmeisesti odottamaan vielä parisen viikkoa…

  2. XDA:n and MoDaCon tarjoamana tuon saa asennettua kuka tahansa. On muuten kaikin puolin iso edistysaskel 2.1:een verrattuna.

Kommentointi on suljettu!