Videolla tuore Android 2.1 -pohjainen HTC Wildfire

MobileBurn-verkkosivusto on tehnyt pikaisen esikatsauksen HTC:n uuteen Android 2.1 -pohjaiseen älypuhelimeen, joka tottelee nimeä Wildfire. Se noudattaa ulkoisesti Desire-mallista tuttua linjaa, mutta keskittyy hillitympiin ominaisuuksiin, kompaktimpaan kokoon ja edullisempaan hintaan. Uutukainen saapuu kauppoihin kolmannen vuosineljänneksen aikana.

Puhelimesta löytyy Sense-käyttöliittymä uusimpine kikkoineen, joista esimakua antaa lopussa nähtävä video. Mukana toimitettava Friend Stream -sovellus yhdistää muun muassa Facebookin, Twitterin ja Flickrin päivitykset, tekstiviestit, sähköpostit, hälytykset ja kuvat yhdeksi, helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Sen avulla on helppo pysyä ajan tasalla kavereiden kuulumisista ja osallistua keskusteluihin paikasta riippumatta.

Tärkeimpiin teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvat 528 megahertsin suoritin, 3,2 tuuman näyttö, viiden megapikselin kamera, WiFi, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja FM-radio. Kapasitiivinen kosketusnäyttö yltää 320 x 240 pikselin tarkkuuteen.

Lähde: MobileBurn