Seuraavan sukupolven Motorola Droid vuoti verkkoon

Amerikkalaisen Motorolan seuraavasta Droid-puhelimesta on levinnyt verkkoon vakuuttava kuva, jonka aitoutta voidaan pitää vähintäänkin todennäköisenä. Aikaisemmin seuraavan Droid-mallin on väitetty näyttävän tältä, mutta nyt nähtävä kuva kumoaa osaltaan nämä tiedot. Tuore otos on nimittäin napattu uutuuspuhelimen käyttöoppaasta, josta selviää, että puhelimen nimi on Droid ja sitä myydään Verizon-operaattorin kautta.

Puhelimen ominaisuuksista ei ole kovinkaan varmaa tietoa. Uudesta Droidista odotetaan joka tapauksessa löytyvän 4,1 tuuman WVGA-näyttö, 720 megahertsin TI OMAP 3630 -suoritin, kaksi gigatavua sisäistä muistia, HDMI-liitin ja Android 2.1. Kuvausominaisuuksista huolehtii kahdeksan megapikselin kamera, joka yltää 720p-tason videokuvaukseen. Kaikki tämä on saatu mahtumaan noin yhdeksän millimetriä paksuun kuoreen.

Uuden sukupolven Droidin arvellaan saapuvan myyntiin heinäkuussa. Se jäänee ainakin alussa lähinnä amerikkalaisten herkuksi, mutta alkuperäisen Droidin tavoin se saatetaan nähdä jossain vaiheessa myös Suomen markkinoilla.

Lähde: UnwiredView