Videolla Android 2.2:n uudet ominaisuudet

Vastikään julkaistu Google Android 2.2 on mobiilimarkkinoiden tämän hetken kuumimpia puheenaiheita. Se on odotettu päivitys, joka parantaa alustan nopeutta, mahdollistaa sovellusten asentamisen muistikortille ja tuo mukanaan Flash 10.1 -tuen. Käyttöliittymän osalta päivitykset ovat pieniä, mutta esimerkiksi kotinäkymän alalaitaan on ilmestynyt kaksi uutta painiketta, jotka nopeuttavat puhelimeen ja selaimeen pääsyä.

Android 2.2 ei ole vielä julkisesti saatavilla. Suurimpien blogien ja verkkosivustojen toimitukset ovat kuitenkin päässeet sitä jo testaamaan. Niinpä verkkoon on alkanut ilmestyä Googlen mobiilialustan uusimman version ominaisuuksia esitteleviä videoita.

Alle on koottu kaksi videota. Ensimmäisessä käydään läpi yleisesti alustan parannuksia aikaisempaan versioon nähden. Toisessa keskitytään Flash 10.1:n tarjoamiin mahdollisuuksiin mobiililaitteilla.

3 kommenttia

  1. Parhaiten pyörivää flash materiaalia mitä puhelimissa on nähty, alkaa jo näyttämään lupaavalta

    1. Niin ja tuo Flash 10.1. on vasta beta versio jota vielä säädetään ja josta puuttuu vielä laitteistopohjainen kiihdytys.

Kommentointi on suljettu!