Visan iPhone-maksusysteemin tiedot tarkentuivat

Maailman johtava luottoyhtiö Visa on paljastanut tarkempia tietoja hiljattain uutisoidusta maksusysteemistä, joka on suunnattu varta vasten Applen iPhonelle. Ratkaisun lopulliseksi nimeksi on muodostunut In2Pay ja se kattaa iPhone-kotelon sekä sen sisuksiin asennettavan microSD-muistikortin.

Visa In2Pay mahdollistaa langattomien maksujen suorittamisen paikoissa, joista löytyy siihen tarkoitettu Visa PayWave -maksupääte. Kaikessa yksinkertaisuudessaan maksu tapahtuu puhelinta päätteen edessä heilauttamalla. Luottoyhtiön mukaan päätteitä löytyy Yhdysvalloissa jo useista liikkeistä kuten kaupoista, ravintoloista ja pikaruokaloista.

Tekniikka on kehitetty yhteistyössä DeviceFidelity-yhtiön kanssa. Visa In2Pay:n rajalliset testit käynnistyvät vielä kuluvan vuosineljänneksen aikana, jonka jälkeen se tuodaan yleisesti saataville. Se on yhteensopiva iPhone 3G– ja iPhone 3GS -mallien kanssa

Katso DeviceFidelityn In2Pay-esittelyvideo juttumme lopusta.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Toi vois kiinnostaa jos olis mahdollista ilman mitään lärpäkkeitä puhelimen päällä. Nytkään mitää koteloita tai kelmuja pidä iluurin päällä enkä tule pitämäänkään =)

  2. Tosiaan ajatus hyvä, mutta se että vaatii tommosen kotelon niin pilaa sen

    Mutta jos jonain päivänä tällainen onnistuu ilman mitään lisähärpäkkeitä ni mikä ettei

    Hyvä aamulla kun heräsin ni tätäkin uutista yks tähti koristi, kertoo hyvin siitä porukasta mitä täällä pyörii, kaikille apple uutisille pitää antaa mahdollisimman pienet tähdet, mutta jos tietyssä uutisessa onkin negatiivista sanottavaa applesta niin se saa selkeesti paremmat tähdet 🙂

    1. Kun lukee sun kommenttejasi, niin sulla ei kyllä ole mitään varaa puhua muiden tekemisistä.

Kommentointi on suljettu!