LG:n tuleva Windows Phone 7 -puhelin on mallinimeltään GW910

Maailman kolmanneksi suurimman matkapuhelinvalmistaja LG:n tulevasta Windows Phone 7 -puhelimesta on vuotanut verkkoon jälleen uutta tietoa. Yhtiö ei ole pyrkinyt pitämään uutuuttaan kovinkaan salassa, sillä alkujaan se esiteltiin pikaisesti Microsoftin toimesta Engadget-verkkosivuston toimitukselle. Sen jälkeen laitteesta on valunut tietoa tasaiseen tahtiin.

Tällä kertaa nettiin on levinnyt uusia kuvia itse laitteesta ja sen varhaisesta myyntipakkauksesta, josta käy ilmi puhelimen virallinen mallimerkintä. Myyntinimeksi näyttäisi siis tämänhetkisen tiedon perusteella muodostuvan GW910. Uutuus tunnetaan myös koodinimellä Panther, jolla LG:n tulevaan puhelimeen on tähän asti viitattu.

LG GW910 on suurella kosketusnäytöllä varustettu puhelin. Sen ominaisuuksiin odotetaan kuuluvan ainakin yhden gigahertsin Snapdragon-suoritin, GPS, WiFi, vähintään viiden megapikselin kamera ja LED-salama.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Eilen oli WP7-protoja Helsingissä ihmeteltävänä WP7-kehittäjätapahtumassa. Palaute oli erittäin hyvää ja oikeaa luuria kädessä pidettäessä uuden käyttiksen sujuvuus ja nopeus paljastuu vasta todella. Videot ja emulaattorit eivät tee oikeutta WP7:lle.

Kommentointi on suljettu!