Google Android 2.2:n selain laajassa videokatsauksessa

Uuden Android 2.2:n kehuttu verkkoselain on joutunut todelliseen tulikokeeseen. Pocketnow.com on tehnyt selaimeen kattavan katsauksen, jossa perehdytään selaimen ominaisuuksiin ja vertaillaan sen nopeutta Apple iPhone 3GS– ja HTC HD2 -puhelimiin.

Mainoslauseissa Androidin tuoreimman version selain on nostettu nopeudeltaan aivan mobiilimaailman kärkeen. Google I/O:ssa selaimen demottiin jättävän taakseen jopa Applen iPadin, joten odotukset nopeuden osalta ovat vähintäänkin korkealla. Parannuksien takaa löytyy alustan yleinen nopeutuminen ja selaimen uusi V8-moottori, joka sujuvoittaa erityisesti JavaScript-raskaita sivustoja.

Pocketnow.com käy alussa läpi Android 2.2:n Flash-ominaisuutta. Se toimii hyvin yksittäisissä elementeissä, mutta yleisesti raskaisiin sivustoihin yhdistettynä vielä beta-tasolla oleva Adobe Flash 10.1 -komponentti tuottaa varsin tahmaisen lopputuloksen. Ilman Flashiä selain näyttää kuitenkin pitävän lupauksensa kilpailijoita paremmasta nopeudesta.

Lähde: Pocketnow.com

3 kommenttia

  1. ei kyl täyttäny odotuksiani.. odotin sujuvampaa browser käyttöä..

  2. Siinä on taas flash oikeen hyvin edustettuna 🙂 Onko sekään luvattua, että selain sitten lopullisessa versiossa on sulava?

  3. Selaimen asetuksista flash elementit ‘ondemand’ asetukselle, niin ei tarvii turhaan latailla kaikkia mainos flasheja vaan elementtiä klikkaamalla ainoastaan ne joita oikeasti haluaa katsella/käyttää.

Kommentointi on suljettu!