Video: MeeGo 1.0 pyörii minikannettavalla

Mitä vastikään julkaistulta MeeGo 1.0 -alustalta voi odottaa? Siihen parhaimman vastauksen antaa juttumme loppuun ladattu video, jossa Brad Linder tekee varsin kattavan yleiskatsauksen Nokian ja Intelin uutuusalustan ensimmäiseen viralliseen versioon.

Linder käy videossaan läpi MeeGo 1.0 -julkaisun keskeisimpiä ominaisuuksia. Tarkastelussa on muun muassa Google Chrome -verkkoselain, josta löytyy Flash-tuki. Esittelyssä on myös muutamia muita sovelluksia kuten laskin, kalenteri ja mediasoitin.

MeeGon ensimmäinen virallinen versio on suunnattu eritoten minikannettaville, mutta 1.1-julkaisun luvataan lisäävän mukaan myös matkapuhelimille suunnatun käyttöliittymän. MeeGo 1.1 saapuu markkinoille näillä näkymin lokakuussa.

Videovinkistä kiitokset miksuh:lle!