Video: HTC:n historian lyhyt oppimäärä

Aivan viimeisimpinä vuosina Suomessakin suuremman yleisön tietoisuuteen noussut taiwanilainen HTC ei ole matkapuhelinmarkkinoilla niin uusi tekijä kuin voisi ehkä luulla. Taiwanilaisyhtiö on nimittäin ollut pystyssä jo vuodesta 1997 lähtien. Sen varsinainen menestystarina alkoi kuitenkin vasta vuoden 2008 aikoihin, jolloin markkinoille esiteltiin muun muassa hyvän vastaanoton saanut Touch Diamond.

HTC kuuluu markkinoilla niihin valmistajiin, jotka ovat työskennelleet kosketusnäyttöpuhelinten parissa jo kauan ennen Applen iPhonen aloittamaa huumaa. Valmistaja oli pitkään tunnettu pelkästään Windows Mobile -pohjaisista puhelimista, mutta nykyään yhtiö kuuluu myös Androidin vahvimpien tukijoiden joukkoon.

Taiwanilaisvalmistajan nykyisen malliston merkittävimpiä nimiä ovat HD2, Legend, Desire, Smart ja Yhdysvalloissa myytävä EVO 4G.

2 kommenttia

  1. HTC:n Suomalaiset asiakkaat ovat muuten muutaman prosenttiyksikön uskollisempia kuin Nokian. 🙂 Täytyy kyllä myöntää, että ei tulisi ihan heti mieleenkään hankkia muuta kuin HTC:ta. 🙂

    1. Ei tosin vedä vertoja Applelle asiakasuskollisuudessa, mutta silti. 🙂

Kommentointi on suljettu!