Nokia Messaging for IM saapui N97- ja N97 mini -puhelimille

Pikaviestittelyyn keskittyvästä Nokia Messaging for IM -sovelluksesta on tullut saataville uusi beta-versio, joka lisää tuen N97– ja N97 mini -puhelimille. Julkaisussa on panostettu eritoten tehokkaaseen käyttöliittymään, jotta eri toimintoihin olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa päästä käsiksi.

Valmistajan mukaan Nokia Messaging for IM pyrkii tuomaan työpöytäkäytöstä tutun pikaviestinkokemuksen matkapuhelimeen. Se tukee Windows Live Messenger-, Yahoo! Messenger-, Google Talk– ja Ovi-protokollia sekä mahdollistaa helposti keskusteluiden välillä vaihtelun. Ominaisuuksiin lukeutuvat myös kirjautuminen sisään näkymättömänä, graafiset hymiöt ja avatarit.

Todelliselle viestittelijälle löytyy työpöydälle asetettava widget (N97- ja N97 mini -malleissa), joka esittää käyttäjälle viimeisimmän saapuneen viestin. Moniajon ansiosta ystävien viestit tulevat läpi, vaikka välillä olisikin käytössä jokin toinen sovellus.

Nokia Messaging for IM toimii myös useilla muilla Nokian puhelimilla. Täydellinen lista tuetuista laitteista ja latausohjeet löytyvät täältä.

Lähde: Beta Labs

1 kommentti

  1. Koitin omaan N97 puhelimeen. Asentui kysymättä C:asemalle, sen jälkeen tilaa 5m. Kun poistin sen, tilaa oli 18M. Aikpaljon vei kapasiteettia vaikka hyvältä ja selkeältä vaikutti.

Kommentointi on suljettu!