MeeGo-pohjainen Quanta Redvale -tabletti ensiesiteltiin

Sirujätti Intel on esitellyt Taiwanissa järjestettävien Computex-messujen yhteydessä uusien Atom-suorittimien ohessa mielenkiintoisen tablet-laitteen, joka perustuu MeeGo-alustaan. Varhaisessa kehitysvaiheessa olevasta kosketusnäyttölaitteesta ei paljastettu vielä paljoakaan, mutta jo nyt voidaan sanoa, että Quanta Redvale on erittäin kiehtovan näköinen tabletti.

Laitteesta löytyy Intelin Moorestown-siru, jossa hyrrää 1,5 gigahertsin Atom-suoritin. Piirisarja on suunnattu erityisesti vähävirtaisiin mobiililaitteisiin ja se tarjoaa tarpeeksi tehoa esimerkiksi 720p-tason videokuvan pyörittämiseen. Lisäksi mukana tiedetään olevan kymmenen tuuman resistiivinen näyttö, joka tukee monikosketusta.

Engadget-verkkosivusto on saanut kunnian kokeilla laitetta pikaisesti. Toimitus kehuu tablettia erittäin positiiviseksi yllätykseksi, vaikka kyseessä on vasta erittäin varhainen kehitysversio. Tabletin odotetaan saapuvan markkinoille vasta vuoden 2011 puolella, joten kovin pian tästä MeeGo-ihmeestä ei päästä nauttimaan.

http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1459/

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. MeeGo näyttää erittäin hyvältä vaikka se on vielä erittäin pahasti kesken. Ihmettelen miten näin varhainen testiversio voi olla näin vakaa ja sulava.
    Kuola alkoi jo valua:D

    Signeeraa. Bhidda Kanth Deb

  2. Tämä on kyllä erittäin vakuuttava. Odottelen myös kuola suunpielestä valuen. Smoooth.

  3. Jep hyvältä näyttää. Vielä kun softa toimii luureissa samalla tavalla niin on Nokia jälleen kisassa mukana.

  4. Kyllähän tämä loistavalta näyttää. Toistaiseksi kaikki MeeGo lupaukset on lunastettu ja kehitys on edennyt aikataulussa.

    Saas nähdä millainen UI matkaviestimille sieltä putkahtaa. Koska nyt remmissä on Intel, niin emme joudu todennäköisesti odottelemaan Nokian sattumanvaraisia, aina myöhässä olevia päivityksiä. 🙂

Kommentointi on suljettu!