Google Buzz -palvelun tuki mobiililaitteille laajeni

Hakukoneyhtiö Google astui helmikuussa sosiaalisten palveluiden markkinoille julkaisemalla Google Buzz -nimeä kantavan palvelun. Kyseessä on hyvin paljon Twitteriä muistuttava konsepti, jonka ideana on omien ajatuksien ja tekemisten jakaminen muille. Googlen palvelussa viestit voivat itsessään kuitenkin sisältää esimerkiksi kuvia ja videoita sekä ne voivat olla huomattavasti Twitterin 140 merkkiä pidempiä.

Google Buzz on suunnattu ennen kaikkea mobiilikäyttöön. Tähän mennessä sitä on päässyt käyttämään iPhonella ja uusimmilla Android-puhelimilla (2.0+). Nyt tuki on vihdoin laajentunut kattamaan myös BlackBerry-, S60-, Windows Mobile– ja webOS-puhelimet, joiden käyttäjät löytävät palvelun tutusta osoitteesta: buzz.google.com.

Palvelu toimii GMail-sähköpostitunnuksilla. Mobiilinäkymästä käyttäjä pääsee käsiksi uusimpiin viesteihin sekä kykenee lähettämään viestejä ja kommentteja toisille käyttäjille. Uusista laitteista paikkatietoja voidaan hyödyntää ainoastaan BlackBerry-puhelimilla, joten esimerkiksi Symbian S60 -käyttäjät eivät saa palvelusta kaikkea irti.

Lähde: Google Mobile Blog

2 kommenttia

  1. Buzzin mobiilisivusto toimii kyllä aikaisemmillakin Android-versioilla, mutta silloin ei vain ole kaikkia ominaisuuksia valittavana. Ainakin uuden postauksen tekeminen onnistuu, geotagaus muistaakseni ei. 🙂

Kommentointi on suljettu!