Tunnelmia Samsung Galaxy S -tapahtumasta

Zurich ja Samsung Galaxy S -tapahtuma ovat nyt takanapäin ja on aika koota yhteen pikaisen, mutta erittäin mielenkiintoisen matkan antia. Tilaisuus pidettiin paikallisessa stadionissa (Hallenstadion), jonne oli kutsuttu väkeä ympäri maailmaa.

Tapahtuma koostui kahdesta lehdistötilaisuudesta, joiden jälkeen puhelinta pääsi kokeilemaan omatoimisesti. Ikävä kyllä paikan päällä ei ollut kunnollista verkkoyhteyttä, joten kaikkia Galaxy S:n tarjoamia toimintoja ei ollut mahdollista testata. Hyvän yleiskuvan uutuudesta pystyi kuitenkin jo muodostamaan, sen verran kattavasti laitetta pääsi kädessä pyörittelemään.

Itse puhelimesta on tulossa vielä paljon materiaalia, jonka purkaminen vie kuitenkin aikansa. Tähän artikkeliin olen koonnut kuvia ja muutamia keskeisiä seikkoja, joita korealaisvalmistaja painotti Galaxy S:stä puhuttaessa.

Näyttävässä lehdistötilaisuudessa yhtiö keskittyi demonstroimaan sitä, kuinka Galaxy S on aamusta iltaan mukana kulkeva kumppani. Se herättää käyttäjän aamulla Smart Alarm -herätyskellolla, kokoaa sosiaaliset palvelut Social Hub -sovellukseen, viihdyttää 3D-peleillä, auttaa määränpäähän Googlen navigointipalvelulla, toistaa HD-tason videokuvaa ja paljon muuta. Samsungin mukaan Galaxy S muuttaa käsityksen älypuhelimista ja muodostuu käyttäjänsä tärkeimmäksi kumppaniksi. Tätä kaikkea Samsung kuvailee ”S Life” -mainoslauseella.

Alla pienimuotoinen kuvaraportti tapahtumasta.

Tapahtumapaikkana toiminut Hallenstadion.

Alustava lehdistötilaisuus.

Varsinainen lehdistötilaisuus käynnistyi näyttävästi.

Social Hub -sovellus esittelyssä.

Mediatiedostojen jakaminen onnistuu langattomasti.

Super AMOLED -tekniikan merkittävimmät edut.

Suorittimessa riittää puhtia pelaamiseen.

Galaxy S toimii uusimpien Samsung-televisioiden kaukosäätimenä.

Älykästä elämää puhelimen kanssa.

iPhone 3G ja Samsung Galaxy S.

Samsung Galaxy S ei ole käteen liian suuri.

8 kommenttia

 1. Eikö varmasti ole käteen liian suuri? Kiinnostaisi myös laatutuntuma verrattuna esimerkiksi iPhoneen… lopullista tekstiä odotellessa!

  PS. Se on Zürich. (perfektionisti kun olen, heh)

 2. Mielellään se vertailu: Samsung Galaxy S vs. HTC desire vs. Nokia N8.

 3. Todella hienoa, että pääsit tuonne!

  ”Aina mukana kulkeva luuri” -teema on vissiin aika pop nykyään.. Desire, Nexus jne jen.

 4. Meillä kaukosäätimet ovat aina hukassa, joten ihan kätevä tuo kaukosäädintoiminto. Kännykkä löytyy helposti, jos ei satu olemaan taskussa, kun siihen soittaa.

 5. Ihan pätevältähän tuo Galaxy S vaikuttaa. Varsinkin kun ovat Samsungin puolelta luvanneet siihen sen Android 2.2-päivityksen.

  Itse tosin päädyin jo Desireen. Galaxy S kiinnosti kyllä kovasti, mutta en kuitenkaan viitsinyt jäädä sitä odottelemaan. Varsinkin kun hinta vaikutti pitkään julkaisun jälkeen vähän turhan korkealta (nythän tuota saa tilattua ~500 €:lla) ja kun Samsung on luvattoman laiska päivittämään puhelimiaan.

  Ei tarvinnut kauaa miettiä ostanko sellaisen puhelimen johon on taattu tukku bugipäivityksiä ja päivitys seuraavaan Android-versioon, vai ostanko sellaisen puhelimen johon ei ole mitään takuuta saada päivityksiä.

 6. ”Samsung Galaxy S ei ole käteen liian suuri”… muotoiluun on panostettu. näyttää todella viimeistellyltä! toiset sen vaan osaa ja toiset ei. jätän tällä kertaa mainitsematta kuka ei osaa (huom yksikkö).

  t. osakkeenomistaja

Kommentointi on suljettu!