Acer aikoo tuoda markkinoille MeeGo-pohjaisia miniläppäreitä

Markkinoilla ensiaskeleitaan ottava MeeGo-alusta on saanut taakseen uuden tukijan. Maailman johtavien tietokonevalmistajien joukkoon lukeutuva Acer kertoo suunnittelevansa markkinoille Nokian ja Intelin uutuusalustaan perustuvia miniläppäreitä. Asiasta vihjaisi selvin sanoin taiwanilaisvalmistajan toimitusjohtaja Gianfranco Lanci, jonka mukaan MeeGoa tullaan käyttämään tulevissa tableteissa ja minikannettavissa.

Tarkkoja yksityiskohtia tulevista laitteistaan Acer ei vielä paljastanut. Tiedossa on joka tapauksessa sen verran, että Intelin Atom-suoritin tulee vauhdittamaan taiwanilaisyhtiön uutuustuotteita.

Acerin tiedetään kunnostautuneen markkinoilla myös matkapuhelinvalmistajana. Yhtiöltä on nähty useita Windows Mobile -puhelimia sekä Android-malleja, joista hyvänä esimerkkinä toimii Liquid. Ei lienee mahdotonta, että tulevaisuudessa markkinoilla nähtäisiin myös Acerin logolla varustettuja MeeGo-puhelimia. Niiden suhteen yhtiö ei kuitenkaan vielä maininnut mitään.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Itse ihmettelen vieläkin vähän Nokian vetoa fuusioittaa Maemo Intelin käyttiksen kanssa. Mitä Nokia tästä hyötyy? Hakee Acerin, hp:n ja dellin kaltaista OEM-valmistajan statusta?

Kommentointi on suljettu!