Sony Ericssonilta Android-puhelin 5,5 tuuman näytöllä ja näppäimistöllä?

Japanilaisruotsalaisen Sony Ericssonin huhutaan valmistelevan markkinoille Android-älypuhelinta, josta tulisi löytymään 5,5 tuuman kosketusnäyttö ja fyysinen QWERTY-näppäimistö. Tuloillaan olisi siis hieman vastikään julkaistua Dell Streakia muistuttava laite, joka ei kulje mukana yhtä vaivattomasti kuin perinteinen kännykkä.

Laitteesta tiedetään tässä vaiheessa melkoisen vähän. Kuvasta voidaan kuitenkin todeta, että näyttö on kallistettavissa, joka tekee näppäimistön käytöstä esimerkiksi pöydän päällä miellyttävämpää. Verkkosivusto Engadgetin lähteet kertovat, että Sony Ericssonin tulevasta uutuudesta löytyisi Android-alustan 2.1-versio. Mukana lienee myös yhtiön UX-käyttöliittymä, mutta tästä ei ole vielä varmaa tietoa.

Huhun mukaan uutuus nähdään markkinoilla syksyllä.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

 1. Vain pienimunainen nörtti ostaa tuollaisen.

  1. Mitäpä sillä isolla munalla tekisikään. On vain edessä ja vie tilaa. Pienelläkin saa kivan orgasmin itellensä.

   Ja itse asiaan: täältä löytyy yksi potentiaalinen ostaja laitteelle, mikäli tehoa ja ominaisuuksia löytyy. Kiinnosta paskanvertaa ipadit ja muut tabletit, jos tällaistakin tavaraa on saatavilla

   1. 😀

    Puhelimena en tuota kässää. Tuota halkoa kun pitää korvallansa, ei voisi enää nörtimmältä näyttää. Viihdelaitteena taas isompi 10-12 tuuman näyttö olisi poikaa.

 2. Aika jännä että SE tekisi tuollaisen laitteen. Eihän esim. Dell Streak mikään suuhnaton menestys varmaan tule olemaan ja jotenki tällaiset laitteet ovat mielestäni todella ”epä-SE-maisia”.

  SE saattaa kuitenkin onnistua, jos tekee käyttiksen UI:sta erottuvan ja tehokkaan. Vaikea kyllä toisaalta keksiä mikä yleisö arvostaa tällaisia laitteita!

Kommentointi on suljettu!