Applen virallinen iPhone 4 -esittelyvideo

Kuluvan kesän mielenkiintoisimpien uutuuspuhelinten joukkoon lukeutuu aivan ehdottomasti Apple iPhone 4, joka aikaisempien mallien tavoin jakaa käyttäjien mielipiteet markkinoilla kahteen ääripäähän. Osalle se edustaa innovatiivista älypuhelinta hyvällä käytettävyydellä, kun taas toiset pitävät sitä laimeana puhelimena, joka tarjoaa lähinnä kilpailijoiden laitteista jo pidemmän aikaa löytyneitä ominaisuuksia.

Videomateriaalia olemme nähneet iPhone 4:stä jo kertaalleen MobiiliBlogissakin. Nyt liikkuvaa kuvaa olisi tarjolla lisää Applen virallisen iPhone 4 -esittelyvideon muodossa, jossa kehitystiimin jäsenet kertovat uutuuspuhelimesta. Samalla kerrotaan muun muassa Retina Display -näytön valmistuksesta ja esitellään puhelimen eri ominaisuuksia.

Uuden iPhonen merkittävimpiin uudistuksiin aikaisempaan malliin nähden kuuluvat A4-suoritin, 802.11n WiFi, viiden megapikselin kamera, 720p-videotallennus, kamera etupaneelissa, 960 x 640 pikselin näyttö ja tuki 900 Mhz:n 3G-taajuudelle.

7 kommenttia

 1. Mikähän olikaan applen i tuotteiden kierrätys aste? Mitkä ovat ylipäätään applen vihreät arvot? Enpä niistä kovin paljoa ole koskaan mitään kuullut…

  Connecting people

 2. Eikö kellään muulla pistä silmään tuo ostos tv:stä tuttu dramatisoiva näyttelytyyli? 😀

  1. Eikö tuo ole ihan perinteistä Apple-tyyliä? Jotenkin tämä pätkä oli kuitenkin Applenkin mittapuulla mielestäni yliärsyttävä. Videokuvaus 2009, videopuhelut 2010… ihmeellistä ja uskomatonta 😀 Vai olivatko nuo muissa laitteissa jo viisi vuotta aiemmin?

   Laite sinänsä vaikuttaa oikein pätevältä, nyt tuossa alkaa olemaan rautapuolikin kunnossa. Kulmikas muotoilukin miellyttää silmää. Saakohan iPhoneen (3G(S), 4) nykyään muuten tuotua jo kontaktit sim-kortilta vai onko se iPhone 5:sen innovaatio?

   1. ”Saakohan iPhoneen (3G(S), 4) nykyään muuten tuotua jo kontaktit sim-kortilta ”

    kyllä ainakin 3g:stä asti on saanu

 3. Voi kun Evo tulisi suomeen.
  It’s the biggest leap in forward since Iphone….koska siinä on uusi brändätty näyttö ja se on vähän kapeampi, big deal. Muut ominaisuudet ovat vain kilpailijoiden kiinni ottamista.

 4. Markkinoiden ylivoimaisesti kiinnostavin luuri, ei malta odottaa että saa omansa

Kommentointi on suljettu!