Kosketusnäytöllinen Nokia C7 vuoti verkkoon

Matkapuhelinvalmistaja Nokialta on odotettavissa C-mallisarjaan kuuluva kosketusnäyttöpuhelin. Tuoreimman huhun mukaan suomalaisyhtiö valmistelee markkinoille C7-mallia, joka perustuisi Nokia N8:sta tuttuun Symbian^3-alustaan.

Tämänhetkisten tietojen mukaan puhelimesta tulisi löytymään ainakin seuraavat ominaisuudet:

 • Kahdeksan megapikselin kamera
 • LED-kaksoissalama
 • kasvontunnistus
 • 3,5 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö
 • monikosketus
 • stereokaiuttimet

Muotoilultaan uutuus poikkeaa pirteästi Nokian nykyisistä kosketusnäyttömalleista. Tarjolla on paljon pyöreitä linjoja, jotka tuovat ehkä hieman jopa mieleen Samsungin kosketusluureista tutun muotokielen.

Lähde: DailyMobile

16 kommenttia

 1. Varsin pirtsakan oloinen uudistus! Tosin takaa näyttää ihan kaukosäätimeltä ja melko vanhanaikaiselta, mutta niin on näyttänyt monet muutkin Nokian vuotaneet protot(mm N8). Tuo jossain muissa väreissä on varmasti varsin ihmisiin uppoava uutuus!

  …Kunhan UI ei ole yhtä kökkö kuin N8:n mainosvideoissa:/

  1. En kyllä ymmärä millä perusteella N8 muka näyttää vanhanaikaselta, ja ighan hyvältä se käyttöliittymä videolla näyttää. Minusta tuo on taas turhaa hölynpölyä.

 2. Pirteän näköinen uudistus Nokialta. Toivottavasti malli julkaistaan. Tämä malli on selkeästi erilainen kuin muut Nokian ah niin samalta näyttävät kosketusnäyttöpuhelimet. Tämä saattaa mennä hyvin kaupaksi!
  Tsemppiä Nokia!

  Signeeraa. Bhidda Kanth Deb

 3. Tarkoittaako tämä sitä, että 8800-sarja on kuollut?
  Ei enään tyylikkäitä pitkän elinkaaren puhelimia, jotka maksavat yli 1000 euroa?

 4. Nokialta on ilmeisesti tulossa, taas tosi mielikuvituksellisesti nimetty, S-series korvaamaan noita kulta-hiilikuitu-tuohi-timangihilukapuloita. No onpahan sitten ainakin joku ässäsarjalainen johon matti meikäläisenkin kukkarolla on varaa. ( Vertu on kai sitten AMG )? X-sarjanhan markkinointi menee jo kivasti kimpassa bemarin kanssa ( alla ja taskussa X-6).

 5. Mikähän tuo tuossa puhelimen etukannen alareunan keskellä luurinappien välissä on? Se ei näytä napilta, ettei se vaan olisi sormenjälkiskanneri? Se saattaisi hyvinkin olla semmoinen.

 6. Tuohan on aivan selvästi väärennöstuote. Täytyy olla tavallisen sokea jollei sitä osaa nähdä.

  1. Joo itse kans epäilen tuotteen alkuperää. Lisäksi tuossahan taitaa olla vanha laturiliitäntä. Voihan tuo olla toisaalta joku aikanen proto.

 7. Aivan saman näkönen ku Sampan halapakosketusnäyttöluurit! 😀

 8. Minuakin mietityttää laitteen aitous juuri tuon latausliitännän takia. Sillä tietääkseni Nokian uusissa puhelimissa käytetään MicroUSB liitäntää. Ehkä tämä on väärennös tai sitten erittäin aikainen proto.

  Signeeraa. Bhidda Kanth Deb

  1. C7 voi tietty olla aito mallinimi, mutta onko se sitten tuo, joka kuvissa on? siitähän tuossa ei ollu minkäänlaista mainintaa.

 9. Itselle tulee jostain syystä tästä puhelimesta mieleen E66 kosketusnäytöllä.

  Hiukan kuitenkin ihmetyttää tuo laturipiuha tuossa, eikö micro USB liitännästä oltu tekemässä yleistä standardia?

 10. Taidan kallistua feikkeyden puolelle. N8:ssa ja huhutussa E7:ssa ei ole kuin yksi HW-nappi, tossa kolme. Mikä meinaisi ettei ainakaan symppari^3:a ole sisällä… Oisko toi kuulokepiuha laturin johdon sijaan?

  Lisäksi ton hinnasta, se tullee olemaan kaupoissa siinä 300€. Tämä seuraa Noksun uudesta nimikäytännöstä, isompi numero => paremmat ominaisuudet => isompi hinta. C6:n veroton hinta 220€, veroineen väh. 270€, ja C7 maksaa enemmän…

  Olisin TODELLA paljon halunnut ostaa Nokialaisen, mutta ei löydy vielä yhtään mallia minkä haluaisin. Huhuttu E7 ja meegopuhelin N9 ei hirveästi lohduta miestä, kun vanhan puhelimen kaiutin lahoilee nyt, koska tulevat kauppoihin aikaisintaan joulumarkkinoille…

Kommentointi on suljettu!