Motorolalta Euroopan markkinoille Milestone XT720 -kosketusnäyttöluuri

Euroopan Google Android -puhelinten valikoima kasvaa kesäkuun lopussa uudella jäsenellä, kun Motorola tuo markkinoille Milestone XT720 -kännykän. Kyseessä on hyvin pitkälti vuoden alussa Koreaan julkaistua MOTOROI-mallia muistuttava puhelin, joka tarjoaa hyvät kuvausominaisuudet.

Motorola Milestone XT720:ssä on kahdeksan megapikselin kamera, joka yltää 720p-tason videokuvaukseen. Ominaisuuksia täydentämässä mukana on kunnollinen Xenon-salama, jonka ansiosta kuvaaminen hämärässäkin pitäisi onnistua.

Puhelimen jouhevuudesta huolehtii 550 megahertsin ARM Cortex A8 -suoritin. Muita uutukaisen ominaisuuksia ovat ainakin 3,7 tuuman kosketusnäyttö (480 x 854 pikseliä), HSDPA, WiFi, GPS, FM-radio, mini HDMI -liitin, microSD-muistikorttipaikka ja Android 2.1 -alusta MOTOBLUR-käyttöliittymällä. Kokoa laitteella on 60,9 x 115,95 x 10,9 millimetriä ja painoa löytyy 160 grammaa.

Lähteet: Gizmodo & Engadget

2 kommenttia

  1. Epäsymmetrinen muotoilu tekee puhelimesta ruman, ei herätä ostohaluja. Painokin on vähän liikaa ja prosessori ei oikein vakuuta.

  2. Persoonallisemman näköisempi kuin uusi omenapuhelin ja teknisiltä ominaisuuksiltaan jyrää N8:n. Ennemmin tämän otan kuin kumpaakaan edellämainituista.

Kommentointi on suljettu!