Nokia Ovi Mail -palvelussa jo kymmenen miljoonaa tiliä

Ovi Mail -sähköpostipalvelu on ylittänyt Nokian mukaan kymmenen miljoonan aktivoidun tilin rajapyykin. Yhtiön palvelu on parhaiten tunnettu kehittyvissä maissa, sillä Ovi Mailissä uuden tilin luominen ja sen hallinta voidaan hoitaa täysin ilman tietokonetta. Palvelun käyttö onnistuu täysimittaisesti puhelimella, mutta halutessaan siihen pääsee käsiksi myös tietokoneen verkkoselaimella.

Matkapuhelimesta on kovaa vauhtia kasvamassa merkittävin laite käyttää verkkoa eri puolilla maailmaa. Tähän saumaan myös Nokia Ovi Mail tähtää. Yhtiö muistuttaa, että esimerkiksi Intiassa on 1,13 miljardia asukasta, mutta alle 50 miljoonaa tietokonetta. Puhelimia maasta löytyy kuitenkin yli 600 miljoonaa kappaletta.

Suomalaisvalmistajan sähköpostipalvelulla on eniten käyttäjiä seuraavissa maissa: Indonesia, Vietnam, Intia, Bangladesh, Kiina, Kenia ja Philippiinit. Palvelu on ilmainen ja se toimii yli 200 eri matkapuhelimella sekä on lokalisoitu 26 kielelle.

Lähde: Nokia Conversations

4 kommenttia

  1. Uutisesta:

    > Palvelun käyttö onnistuu täysimittaisesti puhelimella, mutta halutessaan
    > siihen pääsee käsiksi myös tietokoneen verkkoselaimella.”

    Pääsee siihen käsiksi myös tietokoneella pyörivällä sähköpostiohjelmalla IMAP-ptotokollaa käyttäen. Myös sähköpostin lähetys onnistuu SMTP-ptotokollaa käyttäen. Esim itse käytän Ovi Mailia sekä kännykässä, että tietokoneella Linuxissa Evolution-sähköpostiohjelman avulla. Toki posteja tulee välillä luettua myös Ovi Mailin webmail-liittymän kautta.

  2. Aasiassa ja Afrikassa Nokia on erittäin suosittu alhaisen ostohinnan vuoksi. Philippiinit pitäisi kirjoittaa Filippiinit.

Kommentointi on suljettu!