Samsungilta tupla-SIM-puhelin kosketusnäytöllä Suomen markkinoille

Suomen markkinoilla nähdään pian ensimmäinen kosketusnäyttöpuhelin kahdella SIM-korttipaikalla. Korealainen Samsung kertoo tuovansa Suomeen kesäkuun aikana B7722-mallinimellä kulkevan tupla-SIM-kosketusnäyttöpuhelimen, jonka toinen korttipaikka soveltuu 3G-käyttöön. Puhelimen suositushinnaksi valmistaja ilmoittaa 429 euroa.

Samsung B7722:ssa molemmat liittymät voivat olla yhtä aikaa aktiivisina tuleville puheluille. Toinen korttipaikka tukee 3,6 megabitin sekuntinopeudella toimivaa 3G-yhteyttä ja toinen GPRS-yhteyttä. Osoitekirjasta löytyy molempien liittymien yhteystiedot ja asetuksista kortit voi nimetä niin, että ne on helpompi muistaa.

Uutukainen on varustettu korealaisvalmistajan puhelimista tutulla TouchWiz-käyttöliittymällä. Se tarjoaa kolmesta näkymästä muodostuvan työpöydän, jotka voi muokata mieleisekseen widget-minisovelluksilla.

Uutuuden ominaisuuksiin lukeutuvat 3,2 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera, LED-salama, WiFi, Bluetooth 2.1, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka ja 1200 mAh:n akku. Yhtiö lupaa laitteelleen 13 tuntia puhe- ja 420 tuntia valmiusaikaa.

3 kommenttia

 1. Kysyntää tällaiselle puhelimelle löytynee. Ihmisillä on jo n. 2 liittymää per nuppi erilaisten kytkysekoilujen takia, jolloin he ovat tod.näk. tottuneet vähän edistyksellisempään kapulaan, jolloin Sampan peruspalikka ei enää riitä. Puhun nyt siis Samsungin edellisesta dual-SIM mallista, joka oli ominaisuuksiltaan luokkaa ”näyttö ja näppäimet”.

  Veikkaisin vain, että hieman huokeampi hintaluokka jouduttaisi tämän kapulan myyntiä.

 2. Taitaa mennä oma c5212 (aiempi dual) vaihtoon ja tämä tilalle.. 🙂 Kiitoksia uutisesta!

  1. Moi Niko, oletko saanut C5212:n MMS-asetukset kuntoon niin että voit lähettää ja vastaanottaa MMS-viestejä?
   Olen yrittänyt saada noita asetuksia kuntoon jo useaan otteeseen eikä vaan onnistu, Samsungin toimesta viimeksi ilmoittivat ettei niitä saakaan manuaalisesti kuntoon(!) ja Sonera ilmoittaa asetuksia tekstarilla pyydettäessä ettei tunnista puhelinmallia…kele sentään.
   Kiitti jos vastaat!
   t. Mika

Kommentointi on suljettu!