Sony Ericssonilta uusia Bluetooth-kuulokkeita

Sony Ericsson VH110 ja VH410

Matkapuhelinvalmistaja Sony Ericsson panostaa lisävarustevalikoimaansa julkaisemalla kaksi uutta Bluetooth-kuuloketta. Samalla yhtiö brändää lisävarusteet uuden Sony Ericsson Extras -nimikkeen alle, joka kertoo valmistajan tavoitteesta paremman käyttökokemuksen tarjoamisesta käyttäjille. Hiljattain julkaistut kuulokkeet tunnetaan nimillä VH110 ja VH410.

Sony Ericsson Extras jakautuu neljään kategoriaan: Talk, Play, Listen ja Go. Tarkoituksena on helpottaa kuluttajien mahdollisuutta hahmottaa, kuinka puhelimeensa voi lisätä uusia ominaisuuksia.

Uusista lisävarusteista VH110 kuuluu yhtiön mukaan erittäin edullisten Bluetooth-kuulokkeiden kategoriaan. Sony Ericsson VH410 sisältää sen sijaan kehittyneempiä toimintoja kuten mahdollisuuden yhdistää kuuloke kahteen puhelimeen yhtä aikaa ja melunvaimennustekniikan. Molemmat kuulokkeet tarjoavat kymmenen tuntia puheaikaa ja 350 tuntia valmiusaikaa.

Uutukaiset saapuvat markkinoille lokakuussa.

Lähteet: se-blog & Sony Ericsson